پیام خراسان
بررسی علمی تاثیر چای لاغری در کنترل وزن
شنبه 25 آذر 1396 - 3:13:05 PM
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
خراسان آنلاین - گروهی از محققان دانشگاه نیوکاسل با توجه به تبلیغات گسترده پیرامون تاثیر شگفت‌انگیز چای‌های لاغرکننده، برای اولین‌بار مطالعات جامعی بر روی تاثیر این مواد انجام دادند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از ساینس آلرت، از آنجایی‌که تاکنون مطالعات علمی معتبری بر روی تاثیر لاغری و کاهش توده چربی با مصرف چای سبز و سیاه در بدن انسان انجام نشده است، بنابراین محققان با مطالعات انجام شده بر روی خواص چای سبز و سیاه و مواد معدنی موجود در آنها به اطلاعات قابل‌توجهی دست یافتند.
محققان با بررسی وضعیت کاهش وزن 300 فرد چاق و در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 دریافتند افرادی که به طور روزانه از چای‌های لاغرکننده استفاده کردند در طول دوره مصرف حداقل چهار کیلوگرم کاهش وزن داشته‌اند.
این در حالی است که نتایج بررسی گروه استاندارد که از چای لاغری استفاده نکرده بودند نشان داد که آنها در پایان دوره تنها 350 گرم وزن کم کرده‌اند.
محققان با مقایسه نتایج بدست آمده از دو گروه دریافتند که علت لاغری گروه اول در مرحله اول پیروی از زندگی سالم و توجه به توصیه کارشناسان است.
محققان با بررسی دو ماده موجود در چای مثل کافئین و کاتچین به این نتیجه رسیدند که این مواد سرعت فرآیند سوخت‌وساز در بدن را تا 5 درصد افزایش می‌دهند. این 5 درصد معادل 430 کیلوژول انرژی در روز و برابر با انرژی یک موز متوسط است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/30069/بررسی-علمی-تاثیر-چای-لاغری-در-کنترل-وزن
بستن   چاپ