پیام خراسان
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها:
امروز نیروهای ارزشی ما به‌شدت تحت‌تاثیر عوامل حاشیه‌ساز و سرزنش‌کننده هستند
شنبه 2 دی 1396 - 9:51:22 AM
ایسنا
خراسان آنلاین - رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: امروز نیروهای ارزشی ما به‌شدت تحت‌تاثیر سرزنش‌ها و ملامت‌های عوامل جوساز و حاشیه‌ساز هستند که آنان را در معرض ناامیدی قرار داده است.
  حجت الاسلام محمد محمدیان امروز در شانزدهمین همایش سراسری هم‌اندیشی دبیران استادان دانشگاه‌های سراسر کشور که در هتل خورشید تابان مشهد برگزار شد، اظهار کرد:امروز بشریت به بلوغ نهایی در فضاسازی و جوسازی رسیده است و با رسانه‌های فراوان، جوسازی، ملامت و انواع تهمت زدن‌ها به دنبال حاشیه سازی هستند و نیروهای ارزشی ما را به شدت تحت تاثیر این سرزنش‌ها قرار داده‌اند و به انواع مختلف آنان را ناامید می‌کنند.
وی ادامه داد: این عوامل حاشیه‌ساز آینده را برای نیروهای ارزشی ما بسیار مبهم و تاریک جلوه می‌دهند و باغ سرسبزی را برای آنان از دور به نمایش می‌گذارند که گویا دنیا به بالاترین آرامش و لذت رسیده و در مرزهای داخلی کشور عده‌ای بیچاره از انواع رفاه‌ها دورمانده‌اند و چنین تصویری را با فضای رسانه‌ای ایجاد می‌کنند‌.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر حفظ انسجام و همدلی بین همراهان و دشمن‌شناسی زیرکانه و پیش بینی طرح و برنامه دشمن، تصریح کرد: عده ای در کشور از اینکه نام دشمن می‌آید، ناراحت می‌شوند؛ اینکه بخواهیم کاستی‌ها و تنبلی‌های خود را به گردن دشمن بیاندازیم، اشتباه است اما با بپذیریم که دشمن وجود دارد و با صراحت اعلام می‌کنند که به دنبال براندازی و تغییر اندیشه‌ها هستند.
محمدیان ادامه داد: عده ای می‌گویند که شما در توهم دشمن هستید و گاهی برخی تصمیم گیران از روی نفهمی یا از روی غرض تحت تاثیر کسانی‌که ما را محکوم به متوهم می‌کنند، قرار می‌گیرند.
وی تاکید کرد: امروز متاسفانه جامعه به اشتباه کسانی را منافق می‌گوید که‌منافق نیستند، بلکه محارب هستند. آنان در اوایل انقلاب منافق بودند، امروز نیستند زیرا منافق کسی است که تنها نظام را قبول ندارند ولی برای منافع و امتیازات آن خود را در صف عاقه‌مندان به نظام قرار می‌دهند.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌هابا تاکید براینکه ما در آموزش عالی کشور، فعالیت‌های نهادرهبری و به خصوص برنامه‌های هم اندیشی اساتید به دنبال تاثیرگذاری بر افکار و اندیشه‌های دانشگاهیان هستیم، تصریح کرد: تاکید ما بر تاثیرگذاری روی افکار و اندیشه هاست زیرا معتقدیم رفتار و منش انسان ها تحت تاثیر افکار آنان است، پس اگر بتوانیم آنان را تغییر دهیم، حتما رفتار و منش آنان تغییر خواهد کرد.
محمدیان با بیان اینکه ما آرمان‌های بلندی داریم و تلاش می‌کنیم تا دیگران را نیز در رسیدن به قله‌های این اهداف همراه کنیم، افزود: آرمان‌ها و اهداف تنها برای تماشا و لذت نیست، بلکه ما زمانی می‌توانیم تاثیرگذاری خود را ثابت کنیم که بتوانیم علاوه همراه کردن مخاطبانمان در انتخاب و پیمودن این آرمان‌ها، در مقاومت و ایستادگی در برابر موانع و مشکلات بر سر راه این اهداف نیز در کنارشان باشیم.
وی عنوان کرد: راز موفقیت شخصیت‌های بزرگ در تاثیرگذاری و تسخیر انسان‌هاست؛ هر کس نمی‌تواند بر اندیشه دیگران اثر بگذارد. تا زمانی که شرایط لازم تاثیرگذاری بیشتر شود،اثر گذاری نیز بیشتر خواهد شد. 
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به شانزدهمین همایش سراسری هم‌اندیشی دبیران استادان دانشگاه‌های کشور، بیان کرد: این شبکه‌ای که امروز قریب به 16 سال به عنوان دبیران هم اندیشی در دانشگاه‌ها شکل گرفته است، می‌تواند اقدامات بزرگی را در دانشگاه‌ها رقم بزند اگر شرایط تاثیرگذاری را داشته باشد.
محمدیان در خصوص شرایط تاثیرگذاری بر افراد، اضافه کرد: کلان‌نگری و جامع‌نگری، توجه به باطن امور، مسئله محوری و نیاز محوری از جمله شرایطی است که برای تاثیرگذاری باید توجه به آن‌ها توجه کنیم. مشکل اصلی ما نبود جامع‌نگری و کلان‌نگری است که باعث می‌شود مخاطب به سخن ما اعتماد نکند.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که خود را در مسایل روزمره و جزئی خلاصه کنند، هیچگاه به مسایل مهم نخواهند رسید.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یادآور شد: ما هنگام می‌توانیم بر مخاطبان تاثیرگذار باشیم که در بین مسایل مهم، با اهمیت ترین‌ها را انتخاب کنیم و در این انتخاب‌هاست که انسان‌های بزرگ را از سایرین می‌توان تشخیص داد. عاقل کسی نیست که بتواند میان خیر و شر، خیر را انتخاب کند، بلکه عاقل کسی است که بین بد و بدتر، بد را انتخاب می‌کند هر چند می‌داند که آن بد هم عواقبی دارد و کسانی که نگاه جامعی دارند می‌توانند اینگونه انتخاب کنند.
محمدیان اضافه کرد: ما در جامعه‌ پاستوریزه زندگی نمی‌کنیم،جامعه ما آمیخته به بد و بدتر است لذا ناچاریم برخی مواقع بین بد و بدتر، بد را انتخاب کنیم. برای مثال فردی برای کشورش میان جنگ و ذلت، جنگ را انتخاب می‌کند هرچند می‌داند جنگ دشواری هایی دارد اما آن را به ذلت ترجیح می‌دهد.


http://www.khorasan-online.ir/fa/News/30946/امروز-نیروهای-ارزشی-ما-به‌شدت-تحت‌تاثیر-عوامل-حاشیه‌ساز-و-سرزنش‌کننده-هستند
بستن   چاپ