پیام خراسان
حمایت صندوق پژوهشگران و فناوران از 61 کرسی پژوهشی در کشور
سه شنبه 5 دي 1396 - 6:31:24 PM
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
خراسان آنلاین -
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشوراز فعالیت 61 کرسی پژوهشی با استفاده از ظرفیت این صندوق در سطح کشور خبرداد.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، ضرغام در جمع اساتید، نخبگان و پژوهشگران استان اظهارکرد: کرسی پژوهشی یکی از فرصت و حمایت های این صندوق از پژوهشگران برجسته ایرانی بوده که مدت زمان این کرسی پنج سال و اعتبارآن برای هر سال500 میلیون ریال است.
وی ادامه داد: در صورت معرفی یک همکارخارجی، این دوره قابل تمدیدبرای یک دوره پنج‌ساله دیگر بوده و این کرسی پژوهشی به دو شکل ملی و بین المللی اعطاء می شود.
ضرغام افزود: علاوه بر این اعتبار پژوهشی، دارندگان کرسی پژوهشی می توانند سالیانه دو پژوهشگرپسا دکتری نیز در اختیارداشته باشند که صندوق هزینه های آن را پرداخت می کند.
وی خاطرنشان کرد: حمایت از طرح های پسا دکتری، برپایی رویدادهای علمی، دیپلماسی علمی، ثبت اختراعات بین المللی و رساله های دانشجویی در دستور کار این صندوق قراردارد.
ضرغام یادآورشد: تشکیل واحدهای ایده پردازی، آموزش ایده پردازی در پژوهش سراهای دانش آموزی، مردمی و اجتماعی کردن علم، حمایت علمی از والدین، مهدکودک ها و مدارس، تشکیل اتاق علم، حمایت از مجلات علمی برای ارتقاء سطح این مجلات از دیگر فعالیت های این صندوق است.
وی عنوان کرد: مدیریت، توانمندسازی و حمایت از تحقیقات به منظور تولید دانش و فناوری راهبردی در جهت تحقق پایداربا اتکا به مبنای معرفتی و سرمایه های علمی داخلی و خارجی از مهمترین ماموریت های صندوق است.
ضرغام با بیان اینکه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور(بنیاد ملی علم ایران) نهادی پیشرو با موثرترین نقش در جهت پیشتازی کشور در تولید علم و فناوری در افق یک هزار و 404 خواهدبود، گفت: هدف از تاسیس صندوق، شکوفایی امور تحقیقاتی در راستای گسترش مرزهای علم و فناوری و بهرمندی مردم از نتایج آن ها وارائه کمک و خدمات حمایتی مادی و معنوی به پژوهشگران و فناوران است.
وی با اشاره به حمایت در راستای فعالیت 61 کرسی پژوهشی در کشور، افزود: استاد تمام ها می توانند 24 درصد، دانشیاران26 درصد و استادیاران 50 درصد از حمایت های این صندوق بهرمندشوند.
ضرغام ادامه داد: 24 درصد اعتبارت این صندوق برای حمایت از اساتید و مراکز آموزشی تهران و 76 درصد هم مربوط به شهرستان های کشور است.
رئیس دانشگاه بجنورد نیز در این نشست اظهارکرد: دانشگاه بجنورد و در مجموع آموزش عالی نیز همراه با خراسان شمالی بسیار جوان بوده و نیازمند توجه است.
احمد محقر با بیان اینکه 12 سال از تاسیس این استان می گذرد، ادامه داد: در این مدت زمان به تعداد مراکز آموزش عالی این استان افزوده شده که وجود اعضای هیات علمی جوان در این منطقه از مهمترین ظرفیت ها بوده در این راستا باید بیش از پیش به زیرساخت های پژوهشی استان توجه شود.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/31582/حمایت-صندوق-پژوهشگران-و-فناوران-از-61-کرسی-پژوهشی-در-کشور
بستن   چاپ