پیام خراسان
قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین‌الملل تاکید کرد؛
لزوم تقویت ارتباط اساتید ایرانی و خارجی در جهت بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها
شنبه 9 دي 1396 - 1:06:57 PM
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
خراسان آنلاین - قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین‌الملل گفت: در راستای بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها باید ارتباط استاد به استاد (استاد ایرانی و استاد کشورهای هدف) موفقی را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، دکتر محسن اسدی لاری در حاشیه پنجمین اجلاس معاونین و مدیران بین الملل کلان مناطق علوم پزشکی کشور، اظهار کرد: با توجه به سیاست خارجه فعالی که دولت یازدهم و دوازدهم داشته‌اند، عملا انتظارات حوزه‌های مختلف از روابط بین الملل بسیار بالا رفته و این امر فرصت بسیار مناسبی را برای همه بخش ها از جمله بخش سلامت ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: وظیفه سنگینی در این جهت در زمینه های مختلف بر عهده کلان مناطق و زیر مجموعه آن‌ها قرار گرفته و انتظار این است که نه تنها در زمینه آموزشی بلکه در زمینه دارو، تجهیزات، درمان، مدیریت بحران، حوزه اجتماعی، حوزه ارتباط با سازمان‌های بین المللی و سایر حوزه هایی که امکان مراودات بین المللی وجود دارد این فرصت ها تبدیل به عمل و اقدامات قابل اندازه گیری شود.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل بیان کرد: طبعا تمامی این اقدامات خواسته‌هایی را ایجاد کرده است که برخی باید در ستاد، برخی در کلان مناطق و برخی به همت زیر مجموعه کلان مناطق رفع شود. در نهایت انتظار داریم جهت بین المللی سازی دانشگاه ها ارتباط استاد به استاد (استاد ایرانی و استاد کشورهای هدف) موفقی را در دانشگاه ها ایجاد کنیم.
اسدی لاری عنوان کرد: در ادامه نیازمند ارتباط دپارتمان ها و مراکز دانشکده ها هستیم که برای ایجاد این ارتباط از پایین به بالا باید تسهیلاتی صورت و ساختار و سازوکار مناسب ایجاد شود.
وی تاکید کرد: بر این اساس اتفاقات بسیار خوبی در سطح ستاد با همکاری معاونت های مختلف در جهت عملیاتی کردن تدابیر وزیر بهداشت رخ داده است و البته برخی اقدامات را نیز در دست اقدام داشته و در حال پیگیری داریم.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل به وضعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه بین الملل اشاره کرد و تصریح کرد: در حال حاضر به دنبال رتبه بندی دانشگاه‌ها در این خصوص نیستیم، اما باید گفت دانشگاه مشهد در این اجلاس گزارشی بسیار خوب را به عنوان اولین دانشگاه ارائه داد و باید به جهت این موفقیت به ریاست دانشگاه تبریک گفت.
اسدی گفت: اولین مرکز تیپ دوی یونسکو در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مشهد ایجاد شد؛ که این مهم در نوامبر 2017 یعنی یک ماه قبل به تصویب مجمع عمومی یونسکو در پاریس نیز رسید.
وی افزود: به نظر می رسد این اقدامات و عملکرد بسیار عالی می‌تواند سرمنشا اتفاقات بسیار خوب در دانشگاه باشد و البته موجب رشد همکاری ها در داخل کشور نیز شود.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل اضافه کرد: این دانشگاه در ادامه ارتباط بسیار خوبی با کشورهای همسایه از جمله افغانستان و روسیه ایجاد کرده است که در افغانستان تلاش های دانشگاه مشهد در جهت تربیت نیروهای مورد نیاز در افغانستان و انجام عمل های پیوند بوده است که این مهم در ابعاد انسان دوستانه، سلامت و امنیت بسیار دارای اهمیت است.
اسدی لاری خاطرنشان کرد: در خصوص کشور روسیه نیز انتقال تکنولوژی و اقداماتی که در زمینه نوعی از شبیه سازهای عمل های جراحی میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و روسیه در حال انجام است قابل توجه است.
وی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سومین حرکت ارتباط خوبی با برخی دانشگاه های خارجی از جمله فرایبورگ و چند دانشگاه دیگر در آلمان با همکاری دانشگاه اصفهان برقرار کرده است.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل عنوان کرد: در این ارتباط دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دانشگاه آلمان 60 دانشجوی تحصیلات تکمیلی، تعدادی دانشجو به صورت رزیدنت،PHD و 13 دانشجوی پستاک گرفته است؛ که مدرک این دانشجویان به صورت مشترک بین دانشگاه مشهد و دانشگاه آلمان ارائه می‌شود.
اسدی لاری با اشاره به پنجمین اجلاس معاونین و مدیران بین الملل کلان مناطق علوم پزشکی کشور یاأآور شد: در این اجلاس علاوه بر مروری بر اقداماتی که در سال 96 کلان مناطق انجام داده اند به اولویت‌‎های بین المللی در دوره دوم دولت دکتر روحانی نیز خواهیم پرداخت ودر ادامه به تفصیل در حوزه های مختلف چهارده گانه برنامه های مورد نظر را برای همکاران تشریح و انتظار داریم برنامه های 97 کلان مناطق مرور و برای اجلاس سراسری در تهران که در اواخر دی ماه برگزار خواهد شد آماده گردد.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/32038/لزوم-تقویت-ارتباط-اساتید-ایرانی-و-خارجی-در-جهت-بین‌المللی‌سازی-دانشگاه‌ها
بستن   چاپ