پیام خراسان
جانشین معاون فرهنگی ستاد بازسازی عتبات کشور عنوان کرد:
کمک های مردم خراسان جنوبی در توسعه حرم امام علی(ع) و حضرت زهرا(س)
چهارشنبه 13 دي 1396 - 1:33:01 PM
خبرگزاری مهر - خراسان جنوبی
خراسان آنلاین - بیرجند-جانشین معاون فرهنگی بازسازی عتبات کشور بااشاره به کمکهای مردم خراسان‌جنوبی در توسعه حرم امام علی(ع)و احداث صحن و شبستان حضرت زهرا(س) گفت: بخش زیارتی صحن تا پایان سال به اتمام می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا رادان، پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی گفت: مردم خراسان‌جنوبی علی‌رغم خشکسالی سال‌های اخیر و مشکلات اقتصادی رتبه نخست نذورات به عتبات مقدسه عراق را به خود اختصاص دادند.
وی اظهار کرد: در بازدید از کارگاه‌های قالی‌بافی عتبات عالیات با بانوانی رو به رو شدیم که مشکل اقتصادی و مادی داشتند اما با عشق به اهل بیت(ع) و بر اساس نیات درونی پاک خویش در این کارگاه‌ها کار می‌کردند.
جانشین معاون فرهنگی و روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات بیان کرد: مردم خراسان‌جنوبی در توسعه حرم امیرالمؤمنین(ع) برای احداث صحن و شبستان حضرت زهرا(س) کمک بسیاری کردند که بخش زیارتی صحن تا پایان سال به اتمام می‌رسد.
رادان ادامه داد: همچنین احداث صحن حضرت زینب(س) در کربلا در راستای توسعه حرم سید الشهدا(ع) و ترفیع گنبد امام حسین(ع) را پی‌گیری می‌کنیم.
وی افزود: تمام کار احداث صحن و شبستان حضرت فاطمه(س) از معماری، تأمین هزینه‌ها و نیروی کار و مهندسین توسط ایرانی ها انجام شده و در حقیقت تجلی هنر ایرانیان در نجف اشرف و بارگاه منور حضرت علی(ع) است.
اقدامات ستاد بازسازی عتبات به تحقق مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی منتهی می شود
جانشین معاون فرهنگی و روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور کفت: علی‌رغم تهاجم فرهنگی دشمن این همه علاقه مردم به فرهنگ دینی و اهل بیت(ع) بسیار ستودنی است.
رادان اظهار کرد: بی‌شک اقدامات ستاد بازسازی عتبات عالیات به تحقق اقتصاد مقاومتی نیز کمک می‌کند چرا که تولید سنگ مورد نیاز و حمل و نقل از داخل کشور تأمین می‌شود و در حقیقت پولی را که نذر اهل بیت(ع) می‌کنیم به خودمان برمی‌گردد.
وی بیان کرد: همچنین اقدامات ستاد بازسازی عتبات به احیاء برخی از هنرهای بومی ایرانی می‌انجامد که نمونه آن را در کارگاه‌های فرش و قالی‌بافی ستاد عتبات در خراسان جنوبی می‌توان مشاهد کرد.
جانشین معاون فرهنگی و روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور ادامه داد: هنر فرش و قالیبافی در خراسان‌جنوبی با مشکلاتی رو به رو بوده که راه اندازی کارگاه های قالیبافی به احیاء این هنر کمک زیادی کرده است.
رادان افزود: سال گذشته در کارگاه‌های عتبات عالیات خراسان جنوبی 200 تخته فرش تولید شده که کار بسیار ارزشمندی است.
وی یادآور شد: با توجه به تأمین امنیت حرم حضرت زینب(س) اقداماتی در راستای بازسازی این مکان مقدس صورت گرفته که کار آن را استان خوزستان پی‌گیری می‌کند.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/32627/کمک-های-مردم-خراسان-جنوبی-در-توسعه-حرم-امام-علی(ع)-و-حضرت-زهرا(س)
بستن   چاپ