پیام خراسان
یک مسئول بهداشتی خراسان شمالی خواستار دریافت اطلاعات پزشکی از سایت وزارت بهداشت شد
سه شنبه 26 دی 1396 - 8:31:21 AM
ایرنا
خراسان آنلاین - بجنورد- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه اطلاعات فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در خصوص بهداشت و سلامت نادرست و ناقص است، گفت: اطلاعات پزشکی را باید از سایت وزرات بهداشت و زیرمجموعه های این وزراتخانه دریافت کرد.
سیداحمد هاشمی اظهار کرد: هم اکنون در سایت های اینترنتی، کانال و گروه ها مطالب و نکاتی در خصوص بهداشت، سلامت و درمان بیان می شود که بیشتر آنان علمی نیستند که این امر می تواند سلامت شهروندان را نیز تهدید نیز کند.
وی اظهار کرد: هم اکنون بسیاری از بیماران قبل از مراجعه به پزشک برای درمان به سایت های و شبکه های اجتماعی مراجعه می کنند که با دریافت اطلاعات غلط و توصیه های غیر علمی مشکلاتی برای خود ایجاد می کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه نباید به سایت های و شبکه های اجتماعی در خصوص سلامت و درمان بیماری ها اعتماد کنند گفت: شهروندان در این خصوص تنها به سایت های رسمی زیر نظر وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مراجعه کنند.
هاشمی به شهروندان توصیه کرد برای درمان بیماری های خود مستقل وارد عمل نشوند و افزود: بیشتر "خود درمانی ها" عواقب زیادی برای افراد دارد.
وی اظهار کرد: همچنین بیماران که اطلاعات کافی از پزشکی ندارند با مطالعه سایت ها در خصوص بیماری بیشتر دچار مشکلات روانی نیز خواهند شد چرا که با توجه به وضعیت جسمانی و علایه های بیماری بدترین شرایط را برای خود احساس می کنند.
وی با بیان اینکه آسیب های فضای مجازی امروز بطور جدی سلامت روان جامعه را تهدید می کند و گفت: آسیب های ناشی از فضای مجازی یکی از آسیب های اجتماعی مطرح امروز در جامعه محسوب می شود و در شرایط موجود نیازمند توجه جدی است.
وی با بیان اینکه اطلاعات درج شده در اینترنت، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی منبع و ماخذ ندارند افزود: فرهنگ استفاده از اینترنت نیز باید به شهروندان آموزش داده شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنانش گفت: متاسفانه هم اکنون مادران باردار بیشتر به اینترنت و فضای مجازی برای رفع برخی از مشکلات و توصیه ها مراجعه می کنند که این امر می تواند حتی خطرناک نیز باشد.
هاشمی افزود: توصیه هایی که در این سایت ها داده می شود منبع علمی ندارد، مادران باردار نباید بدون مشورت پزشک اقدامی انجام ندهند.
با ساخت و تکمیل سه بیمارستان در سال گذشته 580 تخت ثابت بیمارستانی به مجموع تخت های بیمارستانی خراسان شمالی اضافه شد و تعداد تخت های بیمارستانی این استان هم اکنون یکهزار و 386 تخت است.



http://www.khorasan-online.ir/fa/News/35245/یک-مسئول-بهداشتی-خراسان-شمالی-خواستار-دریافت-اطلاعات-پزشکی-از-سایت-وزارت-بهداشت-شد
بستن   چاپ