پیام خراسان
پیشکسوت ورزش دانشگاه فردوسی مشهد:
گمشده ما در خراسان پیشکسوتانمان هستند
سه شنبه 26 دي 1396 - 4:52:31 PM
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
خراسان آنلاین - مربی ورزشی پیشکسوت دانشگاه فردوسی مشهد گفت: گمشده ما در خراسان، پیشکسوتان ما هستند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، قاسم زرکانلو، امروز در افتتاحیه نمایشگاه عکس "استاد حسین بمبئی‌چی، پیشکسوت ورزش دانشگاه فردوسی مشهد" که در مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، باظهار کرد: ما باید بپذیریم که دانشگاه از جامعه‌ فاصله گرفته است .در زمانی هنگامی که اساتید دانشگاه وارد یک محفل می شدند، از اعتبار و مقام اول در آن مجلس برخوردار بودند، اما اکنون میان دانشگاه و جامعه دیوار کشیده شده است و دانشگاهیان در جزوات و کتاب‌هایشان غرق شده اند و نمی دانند که در جامعه چه می‌گذرد. جامعه ما با آسیب‌های زیادی روبه‌رو است که جوانان ما را داغون می‌کند.
وی اضافه کرد: متاسفانه در جامعه دانشگاهی کسی به فکر پیشکسوتان نیست و پیشکسوت را فردی می‌دانند که برود در خانه‌اش بنشیند تا افسردگی بگیر، در حالی که کلام پیشکسوت حق است و در جوامع بزرگ علمی برای پیشکسوتان ارزش زیادی قائل هستند.
هر یک قرن، یک «حسین بمبئی‌چی» ظاهر می‌شود
این پیشکسوت فوتبال استان خراسان رضوی با تاکید براینکه هر 100 سال یک «حسین بمبئی‌چی» ظاهر می‌شود، تصریح کرد: شاید یک قرن لازم باشد تا فردی نظیر استاد حسین بمبئی‌چی متولد شود؛ ایشان مثل یک شمع زندگی کرد تا آب شد.
زرکانلو گفت: استاد بمبئی‌چی از یک شخصیت چند بعدی برخوردار بود و در رشته‌های کوهنوردی، رانندگی، فوتبال، تنیس، کشتی و .... مهارت های زیادی داشت و هر کاری می‌توانست، انجام می‌داد، زیرا از بطن مردم بود. تمام اموال خود را برای ورزش، آموزش به مردم گذاشت.
وی با بیان این که سرچشمه ورزش دانشگاه استاد بمبئی‌چی بود، بیان کرد: اکنون پس از 21 سال مراسم بزرگذاشتی برای استاد بمبئی چی گرفته شده است، آیا این حق است که بعد از 21 سال یاد ایشان را زنده کنیم، در حالی که در ایران فردی نظیر ایشان وجود ندارد.
مربی ورزشی پیشکسوت دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: حسین بمبئی‌چی خانه و زمینش را اگر کسی نیاز داشت می‌فروخت و آن را خرج تحصیل فرزندش و یا اطرافیانش می‌کرد.
محمد ابراهیم آزمون، پیشکسوت کشتی خراسان رضوی نیز در این مراسم : استاد حسین بمبئی‌چی را پوریای ولی زمان خود دانست و عنوان کرد: حسین بمبئی چی مرام و مسلک پوریای ولی را داشت. او پهلوانی شجاع، با مرام، بامنش، مردم شناس بود و همواره تسلیم مردم بود و آنان را دوست داشت. تمام منش‌های وی برای ما الگو است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/35356/گمشده-ما-در-خراسان-پیشکسوتانمان-هستند
بستن   چاپ