پیام خراسان
چای سبز را 5 دقیقه پس از تهیه میل کنید
سه شنبه 3 بهمن 1396 - 2:43:16 PM
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
خراسان آنلاین - یک متخصص تغذیه گفت: چای سبز را 5 دقیقه پس از تهیه میل کنید و زمان نوشیدن آن را به تعویق نیندازید.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از پایگاه خبری وبدا، دکتر سید مصطفی عربی افزود: چای سبز نوشیدنی بسیار مفید و مناسب و سرشار از آنتی اکسیدان است .
وی ادامه داد: مصرف چای سبز حداکثر سه تا چهار فنجان در طول شبانه روزی توصیه می شود.
وی تصریح کرد: مصرف بیش از این مقدار چای سبز اثرات منفی بر روی کبد دارد.
وی توضیح داد: چای سبز را می توان به همراه آب سرد درون قوری ریخت و روی حرارت قرار داد و از لحظه جوشیدن پنج دقیقه زمان لازم است تا آماده مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: چای سبز آنتی اکسیدان قوی است و خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/36282/چای-سبز-را-5-دقیقه-پس-از-تهیه-میل-کنید
بستن   چاپ