پیام خراسان
هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی با مصرف میوه خرمالو
چهارشنبه 4 بهمن 1396 - 9:28:04 AM
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
خراسان آنلاین - مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف میوه خرمالو باعث هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی می شود .
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، شهلا جودت اظهارکرد: خرمالو میوه ای پرخاصیت است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خون سازی معرفی شده است .
وی افزود : پتاسیم موجود در آن اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد است، بنابراین مصرف خرمالو برای پیشگیری از عوارض و اختلالات کبدی و کلیوی توصیه می‌شود .
جودت ادامه داد: خرمالو همچنین به دلیل دارا بودن پکتین باعث کاهش چربی خون می‌شود .
وی عنوان کرد: کلسترول بد و فشار خون بالا با مصرف خرمالو به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیوم کاهش می‌یابد .
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/36366/هضم-راحت-تر-غذا-و-جذب-بهتر-آهن-و-روی-با-مصرف-میوه-خرمالو
بستن   چاپ