پیام خراسان
تغذیه ناسالم اولین عامل بروز بیماری های غیر واگیر
دوشنبه 30 بهمن 1396 - 3:15:27 PM
ایسنا - اجتماعی - خراسان شمالی
خراسان آنلاین - مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تغذیه ناسالم اولین عامل بروز بیماری های غیر واگیر است.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، نسرین علیزاده افزود: 70 درصد علل مرگ و میر در کشور مربوط به بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی، عروقی و سرطان ها است و تغذیه ناسالم اولین عامل در بروز بیماری های غیر واگیر است.
وی تصریح کرد: سوء تغذیه تنها به معنای کمبود غذا نیست بلکه گاهی زیاده روی در مصرف غذا و نامناسب بودن الگوی غذایی نیز سوء تغذیه تعبیر می شود.
وی ادامه داد: فقط سیر شدن فرد کافی نیست بلکه باید سیری سلولی نیز ایجاد شود که در این میان اهمیت ریزمغذی ها بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرد .
این مسئول با اشاره به اینکه بانوان نقش زیادی در ایجاد سبک صحیح غذا خوردن و ذائقه اعضای خانواده دارند، تاکید کرد: پیروی از الگوی غذای سالم و رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی روزانه ( استفاده از نان وغلات ، سبزیها ، میوه ها ، شیر و لبنیات ، گوشت ، تخم مرغ ، حبوبات و مغزها به مقدار متعادل در روز ) و کاهش مصرف قند، نمک و چربی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر موثر است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/41145/تغذیه-ناسالم-اولین-عامل-بروز-بیماری-های-غیر-واگیر
بستن   چاپ