پیام خراسان
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: سیاست ما، حرکت به سمت المان‌های دایمی است
چهارشنبه 15 فروردين 1397 - 13:12:26
خراسان آنلاین - نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای شهر مشهد گفت: تأکید بر المان‌های دایمی فاخر یکی از سیاست‌های اصلی شورای شهر است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از ستاد خبری خانه بهار؛ رمضانعلی فیضی افزود: برای مدیریت بهینه هزینه‌های شهر مشهد، موضوع شیوه ورود و اکران آثار هنرهای شهری و المان‌های دایمی در دستور کار شورا قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: لازم است در تمامی کمیسیون‌های شورای شهر، برنامه‌‌ریزی جامعی برای بهره‌برداری از تمامی ظرفیت‌های موجود در این زمینه از جمله سرمایه‌گذاری بخش خصوصی صورت گیرد.
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار در ادامه گفت: امسال المان‌های هنری علاوه بر تغییر رویکرد، دارای هم‌آوایی و همراهی بصری و نظری بهتر و ویژه‌تری نسبت به ادوار گذشته بودند.
فیضی افزود: اگرچه تعداد و حجم المان‌های هنری امسال کمتر از سال‌های گذشته بود، اما نگاه هنرمندانه و خلاقیت در آن‌ها جریان داشت و بر همین اساس نیز مورد استقبال خوب شهروندان و زائرین قرار گرفت.
وی بیان کرد: امسال یک رویکرد جدید در زمینه فضاسازی و زیباسازی شهر مشهد در استقبال از فصل بهار و نوروز شکل گرفت که با توجه به بازخوردها و نظرات مردمی، این روند را می‌توان یک حرکت مثبت و رو به رشد ارزیابی کرد.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد خاطر نشان کرد: امسال یکی از اتفاقات ارزشمند هنری در سطح شهر که مورد استقبال عموم مردم هم قرار گرفت، مبحث اجرای نقاشی‌‌های دیواری جذاب و هنرمندانه در اکثر نقاط شهر بود به‌طوری‌که حتی عده زیادی از خادمان حرم مطهر رضوی، این تغییر را از زبان شهروندان و زائران به ما منعکس می‌کردند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای شهر مشهد گفت: المان‌های شهری، نقاشی‌های دیواری، طرح‌های گرافیکی مرتبط با مفاخر دینی، میهنی و اسلامی نصب شده در سطح شهر، همه و همه کمک کردند تا امسال شهر مشهد وجه فرهنگی خود را در نوروز بهتر از قبل حفظ کند.
فیضی افزود: هر چند عده‌ای انتقاد داشتند که المان‌های مذهبی در سطح شهر کم شده است، اما این نگاه، نگاه درستی نیست و المان‌های دینی و مذهبی در شکل و ماهیتی دیگر به‌خوبی در سطح شهر وجود داشتند.
وی خاطر نشان کرد: بی‌شک مفاخر دینی، فرهنگی و ادبی کشور و یک شهر اسلامی، نماد‌ها و شاخصه‌های مذهبی آن نیز هستند، چرا که اهالی علم و ادب مشهد را نمی‌توان از جرگه مردان دین‌دار و دین‌باور جدا کرد.
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار در ادامه گفت: به‌نظر می‌رسد، ضروری است تا از حیث شیوه و درصد پراکندگی اکران المان‌های هنری در همه مناطق جغرافیایی شهر و همچنین از نظر شکل و نمای کارها، برنامه‌‌ریزی‌های کاملتری در این خصوص صورت گیرد.
فیضی در ارتباط با به‌کارگیری المان‌های موقت در دیگر مناطق شهر بیان کرد: باتوجه به حقوق شهروندی و رعایت این نکته که ممکن است شهروندان از جابجایی و جایگزینی المان‌ها در مناطق دیگر بعد از اتمام نوروز، دلخوری داشته و حس خوبی به این اتفاق نداشته باشند، تصمیم بر این شد تا براساس یک کار کارشناسانه و با برنامه‌ریزی مشخص، در خصوص به‌کارگیری و جانمایی مجدد المان‌های موقت تصمیم‌گیری شود.
وی در پاسخ به این سؤال که به‌ نظر شما کدام یک از المان‌های نوروزی امسال بیشتر مورد توجه‌ قرار گرفته است، گفت: تمامی آثار و المان‌های هنری که در سطح شهر مشهد نصب شده‌اند، مخلوق فکر و ایده هنرمندان ما و برآمده از روح و ذهن لطیف آنان است و هر کدام از این آثار، پیام خاصی را به مخاطبان خود انتقال می‌دهند و لذا نمی‌توان بر روی یکی از آن‌ها دست گذاشت.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/49127/نایب-رئیس-کمیسیون-فرهنگی-شورای-شهر-مشهد--سیاست-ما،-حرکت-به-سمت-المان‌های-دایمی-است
بستن   چاپ