پیام خراسان
74،5 هزار تن گوشت در خراسان رضوی تولید شد
چهارشنبه 22 فروردين 1397 - 09:16:01
خراسان آنلاین - مشهد- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ظرف یک سال اخیر 74.5 هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید شد که دو هزار تن بیشتر از سال ماقبل بوده است.
جعفر حاجی مجتهد عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس خراسان رضوی همچنان دارنده رتبه نخست و عنوان بزرگترین تولیدکننده گوشت قرمز در ایران است. استانهای فارس و آذربایجان غربی رتبه های دوم و سوم را دارند.
وی ادامه داد: سهم خراسان رضوی از کل تولید گوشت قرمز در کشور 10 درصد است. با توجه به نیاز داخلی امسال صادرات گوشت قرمز از استان انجام نشد و بطور محدود بنا بر ضرورت صرفا تعدادی دام زنده سبک و سنگین از خراسان رضوی به کشورهای خارجی صادر شد.
خراسان رضوی 7.1 میلیون راس دام سبک شامل گوسفند و بز دارد. این استان در حوزه گاوداری شامل صنعتی، نیمه صنعتی و کوچک روستایی نیز دارای پنج هزار واحد دارای مجوز و 100 هزار راس ظرفیت گاو مولد است. کل موجودی دام سنگین مولد و غیرمولد در خراسان رضوی 320 هزار راس است.
خراسان رضوی در مجموع 14،6 میلیون واحد دامی دارد و سالانه یک میلیون و 200 هزار تن محصولات در حوزه دام و طیور این استان تولید می شود.
7496/1858

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/50877/74،5-هزار-تن-گوشت-در-خراسان-رضوی-تولید-شد
بستن   چاپ