پیام خراسان
افق جدید اسکن مغزی در تشخیص اوتیسم
چهارشنبه 22 فروردين 1397 - 13:50:19
خراسان آنلاین - محققان توانستند با کمک تکنیک خاصی از اسکن مغزی تشخیص بیماری اوتیسم در کودکان در سن پیش‌دبستانی را ممکن کنند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از هلث‌دی، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که یک تکنیک خاص MRI می‌تواند اتصالات غیر طبیعی در مغز کودکان پیش دبستانی با اوتیسم را تشخیص دهد.
این کشف ممکن است راه‌حل موثری برای تشخیص بیماری در آینده باشد و حتی در مداخله درمانی کودکان پیش‌دبستانی مبتلا به اوتیسم هم تاثیر بگذارد.
این پیشرفت در تصویربرداری، می‌تواند در تحقیقات مرتبط با اوتیسم بسیار موثر باشد
دکتر متیور لوربر اظهار کرد: این کشف، روش تشخیصی هدفمندتر را با استفاده از MRI برای کمک در تشخیص کودکان مبتلا به اوتیسم معرفی می‌کند و همچنین درک درستی از تفاوت‌های غیر طبیعی در مغز را نشان می‌دهد.
در این تحقیق، تیم چینی از فناوری MRI به نام diffusion tensor imaging (DTI) استفاده کرد.
محققان اظهار کردند: این روش می‌تواند اطلاعات مهمی درباره وضعیت ماده سفید مغز را فراهم سازد.
کودکان مبتلا به اوتیسم اختلاف معنا‌داری در شبکه گانگلیونی پایه داشتند که مرتبط با سیستم مغزی است که در رفتار تاثیر دارد.
تغییر اتصالات مغزی ممکن است نقش مهمی در رشد غیرطبیعی مغز در کودکان مبتلا به اوتیسم داشته و با مشکلات مغز و عصبی با اختلال مرتبط باشد.
یافته‌های این تحقیق نشان می‌دهد که ارتباطات تغییر یافته مغز می‌تواند نقش مهمی در پیشرفت مغزی غیرطبیعی در کودکان مبتلا به اوتیسم ایفا و به حل مشکلات مغزی و عصبی در ارتباط با این اختلال کمک کند.
یافته‌های جدید بسیار هیجان‌انگیز است، زیرا می‌تواند به ابزار جدید تشخیص و درمان اوتیسم اشاره کند.
محققان اظهار کردند: این تحقیق هنوز در مراحل اولیه است و طیف گسترده‌ای از کودکان مبتلا به اوتیسم از جمله کودکان اوتیسمی با شرایط بیش‌فعالی را شامل نمی‌شود.
این بررسی در مجله Radiology ارائه شده است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/50992/افق-جدید-اسکن-مغزی-در-تشخیص-اوتیسم
بستن   چاپ