پیام خراسان
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد؛
لزوم تقویت فرهنگ گفت و گو و تعامل بین همه اجزا جامعه
سه شنبه 28 فروردين 1397 - 10:30:32
خراسان آنلاین - استاندار خراسان رضوی گفت: فرهنگ گفت و گو و تعامل باید بین همه اجزا و بخش های جامعه به ویژه حوزه های مدیریتی و حاکمیتی با هم و نیز با مردم تقویت شود.
استاندار خراسان رضوی گفت: فرهنگ گفت و گو و تعامل باید بین همه اجزا و بخش های جامعه به ویژه حوزه های مدیریتی و حاکمیتی با هم و نیز با مردم تقویت شود .
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رضا رشیدیان در جمع معاونان و مدیران حوزه ستادی استانداری افزود: امروز تلاش دشمنان نظام کوبیدن بر طبل اختلاف افکنی و ایجاد فاصله بین بخش های مختلف و نیز مردم با مسئولان است و نباید به آنان این فرصت داده شود و نسبت به این موضوع آگاه سازی های لازم و اقدامات پیشگیرانه انجام شود .
وی عنوان کرد: باید از ظرفیت های همه قوا در استان اعم از نمایندگان مجلس ، شوراهای شهر و روستا ، دستگاه قضا ، احزاب و تشکل های مردم نهاد برای حفظ انسجام و همدلی ، آرامش و امنیت جامعه که لازمه پیشبرد امور توسعه ای استان است ، بهره گرفته شود .
استاندار خراسان رضوی اظهار کرد : موضوع منافع ،وحدت و انسجام ملی و امنیت ملی از جمله مباحثی است که باید مورد توجه همه مردم ، مدیران استان ، فرمانداران و سایر بخش ها و نهادها قرار گیرد و محور تصمیمات و عمل آنها باشد .
رشیدیان با بیان این که از این رو باید تلاش کرده تا ظرفیت مدارا و تحمل سلایق مختلف را در بین خود افزایش دهی م؛ گفت: در این میان باید نسبت به موضوع افزایش سرمایه اجتماعی جامعه و حفظ و ارتقا آن توجه جدی شود که مهمترین پایه آن اعتماد مردم به مسئولان و عملکردهای آنان و میزان رضایت از آنهاست .
وی گفت: امروز در دهه چهارم انقلاب با توجه به بروز و ظهور گسست بین نسلی ، تغییر در گروه های مرجع در حوزه ارجاعات فرهنگی، اجتماعی، گسترش فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، بیش از پیش نیاز به نهادینه کردن گفت وگو بین بخش های مختلف احساس می شود زیرا گفت و گو و مشارکت نظام منداز منابع مشروعیت بخش به نظام های سیاسی و عامل وحدت آفرین و زمینه ساز مشارکت و اعتماد آفرین جامعه است .
استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: همه ما در استان تلاش می کنیم زمینه این امر فراهم شود و همین رابطه منشور گفت و گوی سیاسی که تهیه و به استان ها ابلاغ می شد ، می تواند آن را تقویت کند .
رشیدیان با تاکید بر تقویت فضای گفتمانی بین گروه های مختلف مردم و مسئولان و دولت گفت: راه اندازی خانه احزاب و خانه سازمان های مردم نهاد در استان اقدامی زمینه ساز ارتباطی قانونمند و شفاف برای گسترش تعامل دولت و مردم در حوزه های سیاسی و اجتماعی بود و امروز تلاش بر آن است با شناسایی و رفع موانع و محدودیت ها برای گسترش فعالیت آنها زمینه بیش از پیش فراهم شود .
وی، ارتقا نشاط و شادابی و نیز امید در جامعه را از دیگر مباحثی دانست که در این زمینه می تواند بسیار موثر باشد .
استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: بنای ما بر آن است در حوزه ایجاد پویایی در سطح جامعه و استان با برنامه های متناسب با فرهنگ دینی و ملی مان این فضا را به سمت ارتقا نشاط ، تحرک و شادابی سوق دهیم .
رشیدیان تصریح کرد: در نوروز تجربه خوبی برای ایجاد فضایی بانشاط در سطح استان و مشهد با اجرای طراحی های زیبا و رنگارنگ در قالب المان ها و گل آرایی های متفاوت ،برگزاری نوروزگاه های آیینی ، جشن ها و مسابقات بومی - محلی و مناسبتی حاصل شد و این تجربه در طول سال در قالب برنامه های مناسب از جمله هفته های فرهنگی و غیره باید دنبال شده و توسعه یابد .
وی موضوع توسعه و ارتقا سلامت اجتماعی، روانی، محیط زیست و در کل کیفیت زندگی در سطح جامعه را ضرورتی اساسی خواند و گفت : در این راستا باید بر روی فراگیر شدن بحث سلامت کار گسترده ای شود تا دستگاه های مجری با همکاری اقشار و گروه های مردمی نسبت به آنها فعال شده و سلامت محیط زیست ، اجتماعی و روانی جامعه دغدغه جدی همگان شود .
وی در عین حال، تلاش برای ارتقا معیشت و رفاه اقتصادی در جامعه با توسعه اشتغال، رونق تولید را از جمله سیاست هایی دانست که امسال مدیران استان همانند سال های گذشته که با محوریت اجرایی نمودن سیاست های اقتصاد مقاومتی دنبال می نمودند ، باید با جدیت پیگیری کنند .
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد : ما بعنوان خادمان مردم موظفیم همه تلاش خود را با بکارگیری همه مقدورات استان برای ارائه خدمات در خور شان و حفظ عزت و کرامت آنان انجام دهیم اما هنوز بین آنچه که انجام شده و آنچه که شایسته مردم ماست ؛ فاصله است که با کار صادقانه و با تمام وجود پر می شود .
وی اظهار کرد : امروز در سایه تلاش هایی که در دولت ،تدبیر با مشارکت بخش های مختلف بویژه بخش خصوصی و مردمی انجام شده وضعیت استان در حوزه ها و شاخص های مختلف روند رو به بهبودی را نشان می دهد چنانکه در سال گذشته حدود 120 هزار نفر به اشتغال استان افزوده شد .
به گفته وی، برای امسال با وجود آنکه بر اساس برنامه ششم توسعه سهم استان 70 هزار نفر اشتغال جدید است اما با توجه به آمار 240 هزار نفری بیکاران برنامه ریزی ها مبتنی بر ایجاد110 هزار شغل جدید است که برای این امر نیازمند همراهی و مشارکت همه بخش ها اعم از دولتی ، قضایی ، نمایندگان مجلس ، بانک ها ، دانشگاه ها ، حوزه های علمیه و بیش از همه بخش خصوصی و مردمی هستیم .
وی گفت: رونق تولید و ارتقا کیفیت آن و فرهنگ سازی مصرف تولیدات داخلی و جایگزینی آن با کالاهای بی کیفیت خارجی از جمله مباحثی است که در سال جاری در دستور کار بخش های اجرایی است .
وی اظهار کرد: در این میان باید به موضوع ارتقا کیفیت تولیدات استان با شرایط ، نیاز و ذائقه بازارهای داخلی و نیز خارجی به طور جدی توجه شود .
وی در عین حال برخورد قاطع با فساد و مبارزه هوشمندانه با آن را از جمله زمینه های دیگری دانست که باید با حفظ آرامش لازم برای فضای فعالیت های اقتصادی به دور از مباحث تخریبی و در چارچوب قانون پیگیری شود .
وی موضوع بازآفرینی بافت های فرسوده حاشیه شهرها و مناطق روستایی، نوسازی ناوگان فرسوده شهری و بین شهری، گسترش طرح های اقتصادی در مناطق محروم وروستایی ،پیگیری طرح رونق تولید و اشتغال های حمایتی و خانگی را هم در سال جاری از طرح هایی دانست که با ورود جدی دولت می تواند به رونق اقتصادی واحدهای تولیدی و نیز اقتصاد استان بیانجامد .

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/52668/لزوم-تقویت-فرهنگ-گفت-و-گو-و-تعامل-بین-همه-اجزا-جامعه
بستن   چاپ