پیام خراسان
توليد گوشت مرغ در خراسان شمالي 20 درصد افزايش يافت
يکشنبه 20 فروردين 1396 - 11:15:33 AM
ايرنا
خراسان انلاين- علي مبارکي با بيان اينکه در سال 94، 9 هزار و 434 تن گوشت مرغ در خراسان شمالي توليد شد اظهار کرد: اين ميزان در سال 95 به 11 هزار و 308 تن افزايش يافت.
وي از رشد 17.5 درصدي جوجه ريزي اين استان در سال 95 به سال 94 خبر داد و گفت: در سال 94، 5 ميليون و 757 هزار و 905 قطعه جوجه ريزي در مرغ داري هاي اين استان صورت گرفت که اين ميزان در سال 95 به 6 ميليون و 764 هزار و 30 قطعه جوجه ريزي افزايش پيدا کرد.
مبارکي افزود: همچنين در سال 95 ، 20 هزار و 860 تن گوشت قرمز در اين استان توليد شد.
استان خراسان شمالي 85 واحد مرغداري با ظرفيت يک ميليون و 971 هزار قطعه دارد که از اين تعداد 67 واحد مرغ داري با ظرفيت يک ميليون و 700 هزار قطعه فعال است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/5355/توليد-گوشت-مرغ-در-خراسان-شمالي-20-درصد-افزايش-يافت
بستن   چاپ