پیام خراسان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:
مرکز ناباروری خراسان جنوبی پزشک فوق تخصص نازایی ندارد
دوشنبه 3 ارديبهشت 1397 - 19:36:41
ایرنا - علمی - خراسان جنوبی
خراسان آنلاین - بیرجند - رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند گفت: نبود پزشک فوق تخصص نازایی از عمده مشکلات مرکز ناباروری خراسان جنوبی است که در حال پیگیری برای جذب پزشک هستیم.
به گزارش ایرنا دکتر کاظم قائمی روز دوشنبه در همایش مجمع سلامت خراسان جنوبی افزود: تاکنون برای تامین تجهیزات این مرکز سه میلیارد تومان هزینه شده است، با تامین پزشک فوق تخصص نیاز به اعزام بیماران به استان های مجاور از جمله یزد، مشهد و تهران نخواهد بود.
وی گفت: خراسان جنوبی به عنوان سومین استان پهناور کشور با مشکلات زیادی در حوزه بهداشت و درمان مواجه بود که طی سال های اخیر اقدامات خوبی در استان انجام شد.
وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند سال 1364 با تصویب وزارت بهداشت با پذیرش 50 دانشجوی پزشکی و 30 دانشجوی پرستاری به عنوان دانشکده علوم پزشکی بیرجند رسما فعالیت خود را آغاز کرد و سال 72 به دانشگاه علوم پزشکی ارتقا یافت.
وی ادامه داد: در حال حاضر این دانشگاه متشکل از 9 دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، بهداشت در مرکز استان و پرستاری و مامایی قاین، پیراپزشکی فردوس، پرستاری طبس، بهداشت سرایان و یک آموزشکده فوریت های پزشکی است.
وی اضافه کرد: این دانشگاه اکنون دارای 238 نفر عضو هیئت علمی است که از این تعداد 9 نفر استاد تمام، 43 نفر دانشیار، 110 نفر استادیار و مابقی مربی هستند.
وی اظهار کرد: این دانشگاه به عنوان متولی امر بهداشت و درمان شهرستان های بیرجند، درمیان، نهبندان، سربیشه، فردوس، طبس، بشرویه، خوسف و زیرکوه شناخته می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان اشاره کرد و افزود: در حالی برخی مدیران مغرضانه یا غیرمغرضانه این طرح را زیرسوال می برند که در استان شاهد دستاوردهای زیادی از زمان اجرای آن تاکنون هستیم.
قائمی ادامه داد: ما منکر ضعف ها و برخی مشکلات طرح جامع سلامت نیستیم اما نباید دستاوردهای این طرح بزرگ را نادیده گرفت بلکه باید تحول های صورت گرفته دیده و اطلاع رسانی شود.
وی اظهار کرد: در طول اجرای طرح تحول سلامت نیروهای بیمارستانی استان از هزار و 991 نفر به 2 هزار و 498 نفر افزایش یافت.
وی ادامه داد: همچنین از سال 92 تاکنون تعداد تخت های فعال بیمارستان از 799 تخت به هزار و 152 تخت و تخت های ویژه بیمارستانی از 102 به 154 مورد افزایش یافت.
وی از افزوده شدن بیمارستا‌ن ‌های سربیشه، فردوس، سرایان، درمیان و بیرجند به مجموعه بیمارستانی خبر داد و افزود: همچنین طی مدت اجرای طرح بیش از 2 میلیون و 225 هزار نفر در کلینیک‌ های ویژه بیمارستانی استان ویزیت شدند.
وی با بیان اینکه راه اندازی 2 اورژانس هوایی بیرجند و طبس از جمله اقدامات مهم طرح یاد شده در استان است، یادآور شد: در این مدت با انجام 268 پرواز 345 بیمار که اکثر آنها تصادفی و زنان باردار بودند جابجا شدند.
وی راه اندازی بخش جراحی مغز و اعصاب در شهرستان های فردوس، طبس و قاین، راه اندازی بخش CCU در شهرستان های نهبندان و سرایان را از دیگر دستاورد های طرح تحول سلامت در استان برشمرد.
7557 * 6054

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/53694/مرکز-ناباروری-خراسان-جنوبی-پزشک-فوق-تخصص-نازایی-ندارد
بستن   چاپ