پیام خراسان
نخستين جشنواره طبخ آبزيان در خراسان جنوبي برگزار شد
يکشنبه 17 ارديبهشت 1396 - 9:53:40 AM
مهر
خراسان انلاين- مدير امور شيلات و آبزيان سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي در مراسم اختتاميه اين جشنواره اظهار داشت: به منظور افزايش سرانه مصرف آبزيان و گسترش فرهنگ مصرف غذاهاي دريايي از سال گذشته موضوع جشنواره هاي غذاهاي دريايي در دستور کار وزارت جهاد کشاورزي قرار گرفته است.

محمد مهدي سعيدي با بيان اينکه اين جشنواره تاکنون در 23 استان کشور برگزار شده است، بيان کرد: امروز نيز شاهد برگزاري اين جشنواره در بيست و سومين استان کشور بوديم که با استقبال بالاي مردم مواجه شده است.

وي با اشاره به نامگذاري امسال به نام «اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال» بيان داشت: اين جشنواره نيز در راستاي تحقق شعار سال، حمايت از توليد داخلي و افزايش سرانه مصرف آبزيان برگزار شده است.

وي ادامه داد: در اين دوره از جشنواره 110 نوع غذا توسط شرکت کنندگان طبخ شده که اين غذاها توسط داوران برجسته کشوري داوري شدند.

مدير امور شيلات و آبزيان سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي از توليد يک هزار و 50 تن آبزيان در استان خبر داد و گفت: تويد ماهيان زينتي در استان نيز بالغ بر 930 هزار قطعه بوده است.


http://www.khorasan-online.ir/fa/News/5525/نخستين-جشنواره-طبخ-آبزيان-در-خراسان-جنوبي-برگزار-شد
بستن   چاپ