پیام خراسان
قارچ خوراکي دارويي شاه صدف در مشهد توليد شد
يکشنبه 7 خرداد 1396 - 9:09:22 AM
ايرنا
خراسان انلاين- جهاد دانشگاهي خراسان رضوي به نقل از جواد جانپور گزارش داد: فرايند اجرايي توليد قارچ خوراکي دارويي ارينجي از تابستان پارسال با اختصاص بودجه و حمايت جهاد دانشگاهي اين استان آغاز و خرداد امسال توليد آن در مقياس صنعتي بهره‌برداري شد.
وي پيش‌بيني کرد به زودي در هر ماه يک تن قارچ خوراکي دارويي در اين مرکز توليد و به بازار عرضه شود و مهمترين مزيت قارچ خوراکي دارويي ارينجي را نسبت به قارچهاي دکمه اي افزايش ماندگاري و خواص دارويي آن برشمرد.
عضو هيات علمي گروه پژوهشي زيست فناوري قارچهاي صنعتي سازمان جهاد دانشگاهي خراسان رضوي ادامه داد: قارچ ارينجي با مقدار قابل توجه کربوهيدراتهاي غيرذخيره‌اي (فيبردار)، ويتامينها و مواد معدني همراه با مقدار کالري کم، ميز ناچيز قند و فقدان نشاسته مناسب يک رژيم غذايي سالم است.
وي گفت: اين قارچ خوراکي دارويي ارينجي همچنين مقوم سيستم ايمني، بهبوددهنده سلامت استخوان و دستگاه گوارش، داراي خواص ضد سرطاني، ضدويروسي و نيز کاهنده چربي است. قارچ ارينجي حاوي هشت نوع استرول مختلف است که در فيزيولوژي و سوخت و ساز بدن نقش مهمي ايفا مي کند.
او افزود: بخاطر آهن موجود در قارچ ارينجي هموگلوبين خون افزايش يافته و مصرف اين قارچ براي افراد مبتلا به کم خوني نيز بسيار مناسب است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/5660/قارچ-خوراکي-دارويي-شاه-صدف-در-مشهد-توليد-شد
بستن   چاپ