پیام خراسان
چاپ بيش از هزار جلد کتاب درباره امام راحل
پنجشنبه 11 خرداد 1396 - 8:19:09 AM
ايرنا
خراسان انلاين- حجت الاسلام عبدالحسين خسروپناه در سلسله نشست هاي رويش فرهنگ در آستانه سالگرد ارتحال امام (ره) در تالار قدس حرم مطهررضوي افزود: کتابهاي منتشر شده در باره رهبر فقيد انقلاب از جامعيت برخوردار نيستند به همين دليل اين موسسه اقدام به توليد يک کتاب جامع با عنوان `منظومه فکري حضرت امام خميني (ره)` کرده است.
وي اظهار کرد: مجموعه سخنان امام راحل يک نظام است و آن حضرت را بايد منظومه اي ديد و شناخت، که اين منظومه داراي مباني، اصول و شاخص هايي است.
وي دو مبناي اصلي منظومه امام راحل را توحيد و ولايت دانست و گفت: اعتقاد امام راحل به پروردگار، يک اعتقاد واقعي در همه سطوح زندگي اش بود و آن حضرت به جز فيلسوف و فقيه بودن، عارف نيز بود.
اين استاد حوزه ادامه داد: ولايتمداري و ولايت شناسي امام خميني (ره) بر اين محور استوار بود که تجلي و ظهور مهدي موعود (عج) در سراسر زندگي هر فرد وجود داشته باشد.
حجت الاسلام خسروپناه گفت: امام راحل معتقد به برپايي نهضت و استمرار آن بود و با پشتوانه مردم انقلابي برپا کرد که همه نظامات اجتماعي دنيا را برهم ريخت و اين تحول بين المللي شرايط منطقه را به کلي تغيير داد و آن را از تسلط استعمار آمريکا بيرون کشيد.
وي اضافه کرد: اصل نظامات اجتماعي اسلام يا جامعيت اين دين و اصل تمدن سازي اسلامي و پيشرفت از اصول منظومه فکري امام ( ره ) هستند که تک تک افراد جامعه اسلامي در اين تمدن سازي يا تمدن سوزي نقش دارند.
وي با اشاره به شاخص هاي مورد تاکيد امام راحل گفت: استقلال کشور با وجود تحمل تحريم هاي شديد اقتصادي و نظامي از جمله اين شاخص هاست و بايد از خود پرسيد که چقدر به استقلال کشور باور داريم.
رئيس موسسه پژوهشي حکمت؛ مردم يا جمهوريت را به عنوان ديگر شاخصه مورد تاکيد امام راحل ذکر کرد و افزود: متاسفانه عده اي امام راحل را به گونه اي معرفي مي کنند که گويي فقط مردم تماشاچي هستند در حالي که مردم در واقع کارگزار نظام مي باشند
حجت الاسلام خسروپناه اسلاميت، استکبارستيزي و کمک به مستضعفان را از ديگر شاخص هاي مورد تاکيد امام راحل برشمرد و گفت: داشتن روابط بين المللي براي يک حکومت لازم است اما اين روابط بايد بر مبناي استبکارستيزي و خارج از چارچوب حاکميت استکبار باشد.
وي افزود: داشتن ثروت از راه حلال و قانوني و مصرف آن در مسير درست هيچ اشکالي ندارد اما نبايد پابرهنگان را فراموش کرد، زيرا دولت مرفهين داراي معضلاتي مانند اختلاس هاي ميلياردي بوده و داشتن حقوق نجومي را توجيه مي کند و لازم است که رويه خود را اصلاح کند.
وي در بخش ديگري از سخنانش اظهار کرد: بر اساس شواهد تاريخي، وقتي افراد صاحب انديشه يک جريان فکري نويني را در جامعه ايجاد مي کنند، برخي افراد با بي فکري شروع به تخريب اين جريان کرده يا حتي مدافعان آن جريان به تحريف آن مي پردازند و در واقع اين رويه به يک سنت تبديل شده است.
اين پژوهشگر با ذکر مثالي در اين زمينه افزود: پيامبر اسلام پس از بعثت، چند شاخص مسلماني مهم را به مردم معرفي کرد که شامل قرآن، ولايت و اهل بيت بود و اين سه شاخص به يکديگر اتصال دارند،‌ اما پس از رحلت آن حضرت گروهي مدعي شدند که اتکا به قرآن کافي است و در مواجهه با اهل بيت فقط محبت به آنان کفايت مي کند و لازم نيست که اهل بيت (ع) حاکم سياسي باشند، در مقابل گروهي ديگر اتکا به اهل بيت را کافي مي دانستند.
وي بيان کرد: مارکس که فيلسوف و نظريه پرداز غربي بود، خط فکري او تبديل به جرياني به نام مارکسيسم شد که بعدها بعد از ترويج اين جريان و تحريف انديشه مارکس و تفسيرهاي مختلف از آن، خود مارکس نظريه مارکسيسم را مخالف با تفکرش دانست و اين مثال ادعاي تحريف و تخريب جريان هاي فکري را تاييد مي کند.
وي اظهار کرد: در دوران معاصر بسيار بايد مراقب انديشه و جريان فکري امام راحل بود، زيرا پيرو واقعي خط فکري امام راحل، فردي نيست که فقط در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال آن حضرت شرکت کند بلکه فرد پيرو خط امام راحل بايد کاملا بر اين مسير شناخت داشته باشد .
رئيس موسسه پژوهشي حکمت با بيان اينکه امام راحل داراي يک تئوري در مديريت است که بايد در جهان ثبت شود، افزود: بر اساس نظريات آن حضرت، خود سازي در فراز همه سطوح مديريتي يا رهبري قرار دارد.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/5686/چاپ-بيش-از-هزار-جلد-کتاب-درباره-امام-راحل
بستن   چاپ