پیام خراسان
معاون آموزش و پرورش خراسان شمالي: تمام مدارس نيازمند بهسازي هستند
چهارشنبه 17 خرداد 1396 - 9:26:54 AM
ايرنا
خراسان انلاين- عبدالله رحيمي اظهار کرد: در زلزله 23 ارديبهشت ماه امسال بيش از 170 باب آموزشگاه در استان آسيب ديده که براي بازسازي و تعمير اين آموزشگاه ها نياز به اعتبار مناسب است.
وي تاکيد کرد: علاوه بر اين، تمام مدارس استان بايد بهسازي شوند که در اين باره نيازمند اعتبار هستيم.
رحيمي اظهار کرد: از سال 90 تاکنون تنها يک سال براي بهسازي مدارس حدود 50 ميليارد اعتبار گذاشته شد که عمده آن از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب بود.
وي خاطرنشان کرد: در زمان مديريت استاندار پيشين، اعتباري نيز از محل اعتبارات دهياري ها به تعمير و بهسازي مدارس روستايي تزريق شد اما اين اعتبارات ديگر اختصاص پيدا نکرد بنابراين در اين زمينه درخواست ما اين است که اختصاص اعتبار از محل اعتبارات دهياري ها احيا شود تا دستي بر سر و روي مدارس کشيده شود.

* مقاومت در برابر ادغام فضاي آموزشي
معاون توسعه مديريت و پشتيباني آموزش و پرورش خراسان شمالي در بخش ديگر سخنان خود به بالا بودن شمار کلاس هاي مختلط و زير نرم در استان اشاره کرد و گفت: براي صرفه‌جويي در هزينه‌ها تلاش داريم تا برخي از مدارس کم جمعيت در روستاها در هم ادغام شوند اما در اين استان تقاضا براي تفکيک مدارس بيشتر است و بعضا با ادغام و تجميع مدارس مقاومت مي شود.
وي اظهار کرد: خراسان شمالي از استان هاي محروم کشور است و به همين لحاظ تعداد کلاس هاي زير نرم و کلاس هاي مختلط در مدارس بالا است.
رحيمي افزود: در موقعيت فعلي که منابع اعتباري محدود است توان پاسخ به نيازها در زمينه تشکيل کلاس با جمعيت پايين وجود ندارد بنابراين تلاش داريم کلاس‌هاي پراکنده و کم جمعيت روستايي در يک روستاي مجاور تجميع شود و يا دانش آموزان در مدارس شبانه روزي حضور پيدا کنند.
وي اظهار کرد: در اين زمينه نياز است تا سرويس مدارس بين روستايي توسعه پيدا کند و اعتبار مورد نياز تامين شود.

* لزوم اختصاص بودجه براي سرويس مدارس
معاون توسعه مديريت و پشتيباني آموزش و پرورش خراسان شمالي با اشاره به اينکه يکي از بسترها براي ادغام مدارس روستايي، تامين سرويس مدارس است گفت: روستاييان استان کم درآمد هستند و توانايي پرداخت هزينه هاي سرويس مدارس را ندارند.
وي تصريح کرد: با وجود اينکه نيمي از هزينه هاي سرويس مدارس توسط آموزش و پرورش پرداخت مي‌شود، خانواده ها نمي توانند نيم ديگر را بپردازند و بعضا فرزندان از رفتن به مدرسه بازمي مانند.
رحيمي خاطرنشان کرد: پيش از اين، تمام هزينه هاي سرويس مدارس توسط آموزش و پرورش تقبل شده بود اما اکنون بخشي از هزينه ها از خانواده ها دريافت مي شود اما خانواده ها توان پرداخت اين هزينه ها را ندارند.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/5713/معاون-آموزش-و-پرورش-خراسان-شمالي--تمام-مدارس-نيازمند-بهسازي-هستند
بستن   چاپ