پیام خراسان
فرآوري محصولات توليدي دراستان اولويت اصلي درهمکاري باهيات آلماني است
چهارشنبه 24 خرداد 1396 - 8:20:19 AM
ايرنا
خراسان انلاين- محمدرضا صالحي در نشست با اعضاي هيأت تجاري و سرمايه گذاري آلمان اظهار کرد: اين هيات تجاري در حالي به خراسان شمالي سفر کرده که کشور ما متاثر از دو تروريستي کور در تهران است.
وي با بيان اينکه دين اسلام دين مهرباني است و براي همه انسان ها کرامت قايل است.
وي اظهار کرد: ما هر گردشگر خارجي را سفيري از آن کشور مي دانيم به ويژه اينکه گردشگر رابط ميان اقتصاد و رشد اقتصادي باشد.
استاندار خراسان شمالي با بيان اينکه در برنامه ششم توسعه کشور، 25.3 درصد از سرمايه گذاري به سرمايه گذاري خارجي اختصاص دارد گفت: از هيات تجاري و سرمايه گذاري آلمان انتظار مي رود به ارتباط مستمر، بازاريابي و بازارشناسي براي عرضه محصولات توليدي اين استان کمک کنند.
استاندار خراسان شمالي گفت: هيچ محدوديتي در واگذاري زمين براي توسعه اقتصادي در اين استان وجود ندارد.
وي در بخش ديگر سخنان خود درباره پيشنهادها و طرح هاي قابل سرمايه گذاري در خراسان شمالي اظهار کرد: ايجاد کارخانه اسانس گيري، کارخانه سورتينگ و بسته بندي محصولات کشاورزي و ايجاد صنايع تبديلي مرتبط با اين بخش از زمينه هاي سرمايه گذاري در اين استان است.
وي تصريح کرد: سرمايه گذاري براي صادرات اسب ترکمن از ديگر فرصت هاي جذاب براي سرمايه گذاران آلماني در خراسان شمالي است.

*ايجاد کارخانه ساخت ماشين آلات کشاورزي
استاندار خراسان شمالي، ايجاد کارخانه ساخت ماشين الات کشاورزي در بجنورد را از دستاوردهاي سفر اين هيات تجاري به استان عنوان کرد و گفت: ايجاد اين کارخانه با سرمايه گذاري شرکت کلاس به زودي در استان آغاز مي شود.
صالحي با اشاره به اينکه خراسان شمالي قابليت هاي فراواني براي سرمايه گذاري در حوزه انرژي هاي تجديدپذير دارد خاطرنشان کرد: اميد است شاهد عملياتي شدن 6 مزرعه انرژي پاک در استان باشيم.
وي با اشاره به وجود صنايع بزرگ و مادر در استان گفت: اجراي طرح هاي توسعه اي مرتبط با صنعت پتروشيمي، آلومينا و فولاد و نيز ايجاد صنايع پايين دستي اين صنايع مورد تاکيد ما است.
وي گفت: از هيات تجاري آلماني انتظار مي رود تا علاوه بر اينکه خود نسبت به سرمايه گذاري در زمينه هاي مختلف در خراسان شمالي اقدام مي کنند، نسبت به معرفي و تبيين ظرفيت هاي سرمايه گذاري در اين استان، به سرمايه گذاران خارجي مبادرت داشته باشند.
استاندار خراسان شمالي افزود: ايجاد کارخانه ماشين ساخت ماشين برقي کوچک از ديگر پيشنهادهاي ما به آلماني ها براي سرمايه گذاري در اين استان است.
*سرمايه گذاري در معدن يک فرصت اقتصادي در استان
صالحي تصريح کرد: از سرمايه گذاري در زمينه معدن و اکتشاف معادن استقبال مي کنيم و اميد مي رود سرمايه گذاري در زمينه فرآوري مواد معدني نيز مورد توجه سرمايه گذاران قرار گيرد.
وي تاکيد کرد: در حوزه گردشگري نيز ساخت تله کابين در منطقه درکش و باباامان يکي از پيشنهادهاي ما است و انتظار مي رود تا تاريخي در اين زمينه تعيين شود که اين طرح آغاز شود.
صالحي افزود: ساخت دهکده عشايري در شيروان نيز يکي از طرح هاي پيشنهادي ما براي توسعه گردشگري به هيات آلماني است.
وي خاطرنشان کرد: تکميل زنجيره توليد و فروش صنايع دستي و کمک به بازاريابي و بازارشناسي اين محصولات مورد انتظار ما است که اميد مي رود محقق شود.

* سرمايه گذار پروژه ريلي
صالحي در باره فرصت هاي سرمايه گذاري خارجي در زمينه فاينانس گفت: در زمينه فاينانس و سرمايه گذاري مستقيم، آمادگي وجود دارد تا زمينه سرمايه گذاري براي سرمايه گذار خارجي براي تکميل پروژه ريلي اسفراين- بجنورد- شيروان و نيز پروژه ريلي گرگان- بجنورد- مشهد مهياو سرمايه گذار وارد عرصه شود.
وي افزود: مطالعه اوليه ايجاد کارخانه بازيافت در استان انجام شده است و اين طرح نيز آماده سرمايه گذاري است.
استاندار خراسان شمالي با اشاره به توقف طرح کارخانه سيمان سمنگان گفت: اين طرح توسط آستان قدس در دست پيگيري است اما آستان قدس آمادگي دارد تا اين سرمايه گذاري انجام شده را به فروش برساند و يا با کمک اين هيات تکميل وبه انجام برساند.
هيات تجاري آلمان که متشکل از 12 نفر از تجار و بازرگانان ديروز و امروز از مناطق مختلف خراسان شمالي از جمله باغات انگور ، سيب ، برخي مناطق گردشگري و عشايري و همچنين بازديد از مکان هاي پيشنهادي براي راه اندازي نيروگاههاي خورشيدي بازديد کردند.
اوايل اسفند سال گذشته بود که هيات اقتصادي به رياست محمدرضا صالحي استاندار و با حضور جمعي از فعالان بخش خصوصي با عزيمت به دو کشور آلمان و فرانسه کوشيدند با معرفي فرصت هاي سرمايه گذاري اين استان به صاحبان صنايع و سرمايه اعم از شرکت هاي خارجي و ايرانيان مقيم اروپا، هم چنين بازاريابي براي محصولات توليدي بومي اين خطه، گام ديگري براي توسعه ظرفيت هاي اقتصادي و رونق بيشتر عرصه کار و توليد بردارند.
حضور مديران و فعالان اقتصادي مرتبط با سه حوزه کشاورزي، گردشگري و صنعت و معدن به عنوان اولويت هاي اصلي توسعه خراسان شمالي در اين هيات، نويدبخش جذب سرمايه گذاران علاقه مند و ارزآوري و اشتغال زايي مناسب براي اين استان در حال توسعه بود.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/5815/فرآوري-محصولات-توليدي-دراستان-اولويت-اصلي-درهمکاري-باهيات-آلماني-است
بستن   چاپ