پیام خراسان
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي:
اجراي 84 پروژه مرتبط با آسيب هاي اجتماعي، جذب 400 ميليارد ريال اعتبار را فراهم مي کند
30 خرداد 1396 - 07:04:08 ق.ظ
استانداري مشهد
خراسان آنلاين - با حضور معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي، جلسه ستاد فرهنگي، اجتماعي ساماندهي آسيب هاي اجتماعي استان، به ميزباني اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد. با حضور معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي، جلسه ستاد فرهنگي، اجتماعي ساماندهي آسيب هاي اجتماعي استان، به ميزباني اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومي استانداري خراسان رضوي، سيد جواد حسيني در اين جلسه با اشاره به نقش موثر آموزش و پرورش در کنترل و کاهش آسيب هاي اجتماعي افزود: با توجه به اينکه جدي ترين نهاد در اين طرح آموزش و پرورش مي باشد از 40 ميليارد ريال حدود 10 ميليارد آن به آموزش و پرورش اختصاص داده شده است.
وي با بيان اين که رويکرد دولت در حوزه آسيب هاي اجتماعي مورد تاييد مقام معظم رهبري هم هست؛ اظهار داشت: خوشبختانه همين رويکرد دولت تدبير و اميد در حوزه هاي مختلف اجتماعي ، فرهنگي و امنيتي باعث شد در دوران تبليغات انتخابات رياست جمهوري هيچ کدام از کانديداها در اين زمينه ورود نکنند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي گفت: رويکرد نظام جمهوري اسلامي ايران در زمينه پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي مشخص و تدوين شده است و خوشبختانه با توجه به همين نگرش و رويکرد شاهد اقدامات و برنامه هاي خوبي در اين حوزه بوده ايم.
حسيني خاطر نشان کرد: در خراسان رضوي 84 پروژه در قالب طرح تقسيم کار ملي با 40 ميليارد ريال اعتبار برنامه ريزي و اجرا شده که حدود 10 ميليارد آن به آموزش و پرورش اختصاص داده شد.
وي با اشاره به اين که اگر در اين حوزه عملکرد مطلوبي داشته باشيم امکان افزايش اعتبار طرح در سال جاري به رقمي در حدود 400 ميليارد ريال نيز وجود دارد تاکيد کرد: در اين ميان آموزش و پرورش با توجه به حساسيت فعاليت و جمعيت مخاطب خود با رويکرد سبب شناسانه نقش مهم تري نسبت به ساير بخش ها دارد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي با يادآوري طرح جامع پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي که در آموزش و پرورش پايه ريزي شده و اجرا مي شود ادامه داد: اين ساختار به دليل حجم انبوه فعاليت هايي که در آموزش و پرورش وجود دارد طراحي شده و‌ اميدواريم اين موضوع با قوت ادامه پيدا کند.
حسيني افزود: طرح جامع پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در آموزش و پرورش استان با شناسايي وضع موجود از طريق برگزاري آزمون سلامت روان براي 80 هزار دانش آموز متوسطه اول، تحليل آزمون، انجام تحقيقات کيفي و تهيه فرم هاي مشاوره اي لازم انجام شد.
وي تصريح کرد: اين گام ها به شناخت وضعيت موجود کمک کرد و پس از آن اطلس آسيب هاي اجتماعي استان تدوين شد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي به نقش موثر ائمه جماعات مدارس در کنترل و کاهش آسيب هاي اجتماعي گفت: در استان 2400 امام جماعت روحاني در مدارس داريم که نقش آن ها در کنترل و کاهش مفاسد اخلاقي بسيار مهم است و آموزش و پرورش مي تواند آموزش هاي لازم براي اين روحانيون را برگزار نمايد.
حسيني در ادامه افزود: مجريان طرح تقسيم کار ملي در حوزه آسيب هاي اجتماعي اعم از مسئولين دستگاه ها، دانش آموزان و معلمان تجربيات ارزنده اي در اين زمينه دارند که اين تجربيات مفيد مي تواند جمع آوري شده و به ديگران منتقل گردد
وي زود بازده بودن، نو آورانه بودن، فراگير بودن ، هم افزا بودن و قابليت جذب کمک هاي مردمي داشتن را از مواردي دانست که مي تواند در تخصيص اعتبار براي پروژه هاي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي نقش مهمي ايفا کند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي تصريح کرد: در ارزيابي دستگاه هاي اجرايي مجري تقسيم کار ملي اين 5 شاخص نيز لحاظ شود و ارزيابي ها بر اساس اين 5 شاخص صورت گيرد.
حسيني در پايان با اشاره به جلسه با مقامات آيسسکو در مراکش گفت: در راستاي رويداد مشهد 2017 يکي از طرح هاي آيسسکو ارتقاي کيفيت آموزش در جهان اسلام ومولفه هاي موثر در آن است که در صورت تمايل، آموزش و پرورش خراسان رضوي جهت اجراي اين طرح مي تواند به آيسسکو معرفي گردد.





http://www.khorasan-online.ir/fa/News/5881/اجراي-84-پروژه-مرتبط-با-آسيب-هاي-اجتماعي،-جذب-400-ميليارد-ريال-اعتبار-را-فراهم-مي-کند
بستن   چاپ