پیام خراسان
دکتر حسيني:
94 درصد فعاليت هاي اداره کل بهزيستي خراسان رضوي برون سپاري شده است
18 تير 1396 - 07:40:25 ق.ظ
استانداري مشهد
خراسان آنلاين - معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي در نشست علمي کاربردي مسئولان مديريت عملکرد بهزيستي کشور با محوريت نظارت، سلامت و حقوق شهروندي شرکت کرد. معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي در نشست علمي کاربردي مسئولان مديريت عملکرد بهزيستي کشور با محوريت نظارت، سلامت و حقوق شهروندي شرکت کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومي استانداري خراسان رضوي، سيد جواد حسيني در اين نشست اظهار داشت: مادامي که براي حل مسائل و معضلات جامعه با رويکرد اجتماعي مداخله کنيم؛ شاهد اثر بخشي، بازدهي بيشتر و هزينه ي کمتري خواهيم بود چرا که اگر موضوعات به چالش هاي سياسي و امنيتي تبديل شوند؛ حل آن ها زمان بَر و پر هزينه مي شود.
وي با اشاره به لزوم توجه به مديريت عملکرد در ادارات و سازمان ها، افزود: باور کار و جوهره ي آن و همچنين درگير شدن در نقشي که به کارکنان واگذار شده باعث مي شود فعاليت ها اثر بخش باشد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي گفت: دولت ها در ابتدا سياسي بودند و در سير تکاملي خود سپس به امنيتي و بعد اقتصادي و در حال حاضر به خدمتگزار تبديل شده اند؛ به اين معنا که در همه ي ابعاد به مردم خدمت رساني و يا خدمات را طريق بخش دولتي يا خصوصي ساماندهي مي کنند.
حسيني تاکيد کرد: در اين ميان دولتي موفق است که مديريت عملکرد داشته باشد و بتواند نيت ها و ايده هاي استراتژيک خود را به اهداف و سپس برنامه و در نهايت اقدامات تبديل کند تا بتواند نتيجه مطلوبي به دست آورد.
وي گفت: براي دستيابي به مديريت عملکرد مطلوب بايد نظام جامع برنامه ريزي، نظام جامع عملکرد، نظام جامع نظارت و ارزيابي و نظام جامع بهبود عملکرد داشته باشيم تا بتوانيم به سرمايه اجتماعي مطلوب برسيم.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي با بيان اين که 6 نوع سرمايه اجتماعي شامل سرمايه هاي مالي، مادي، طبيعي، فرهنگي و اجتماعي داريم؛ افزود: سرمايه اجتماعي داراي پنج شاخص ارتباطات، اعتمادات، تشکيلات، تسهيلات و اطلاعات است.
حسيني تاکيد کرد: سرمايه اجتماعي در بهزيستي بيشتر از ساير ارکان ها نمود دارد؛ چرا که اولين گام در سرمايه اجتماعي ارتباطات است و سازماني موفق است که ارتباطات خود را توام با اعتماد از طريق نظام مند کردن آن ها تقويت کند و بتواند اين روند را تسهيل ببخشد.
وي گفت: سازمان درصورتي موفق خواهد بود که اين ارتباطات را تقويت کند و سازماني شيشه اي داشته باشد تا فعاليت هاي صورت گرفته براي مردم قابل رويت باشد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي با بيان اين که 94 درصد فعاليت هاي اداره کل بهزيستي خراسان رضوي برون سپاري شده است؛ افزود: اين آمار در برخي از شهرستان هاي استان به 100 درصد رسيده است.
وي افزود: نظارت بر فعاليت هاي برون سپاري شده از وظايف اصلي مسئولان مديريت عملکرد مي باشد.
حسيني در پايان گفت: طي يک سال گذشته تعداد سمن هاي فعال استان از 540 به 939 مورد ارتقا يافته يعني 73.5 درصد رشد و فعاليت آن ها نيز از پنج قلمرو به 21 مورد رسيده است.



http://www.khorasan-online.ir/fa/News/7036/94-درصد-فعاليت-هاي-اداره-کل-بهزيستي-خراسان-رضوي-برون-سپاري-شده-است
بستن   چاپ