پیام خراسان
چند ایده برای موفقیت در استارت‌آپ‌های مهندسی
شنبه 23 تير 1397 - 12:53:17
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
خراسان آنلاین - معمولا بیشتر استارت‌آپ‌های مهندسی در گام‌های نخست با مشکل فقدان سرمایه‌گذار مواجه می‌شوند. در واقع با عدم توجه به فرایند تجاری شدن یک ایده، ممکن است با وجود ظرفیت‌های بالا، هرگز یک استارت‌آپ به مرحله نهایی یعنی رسیدن به تولید و جذب مشتری نرسد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از اسپکتروم، از نظر کارشناسان تجاری، لازم است که از هر مشکل در فرایند طراحی یک استارت‌آپ یک دلیل برای توضیح اهمیت کارآفرینی برداشت شود.
بیان ایده‌آل
هرچیزی که شما خلق کرده‌اید یا خدماتی که به دنبال ارائه‌ آن هستید باید از هر نظر قابل بحث باشد و توجیه اقتصادی برای مخاطب خود داشته باشد. هر کارآفرین حتی اگر مهندس باشد باید در نقش یک فروشنده با تجربه ظاهر شود و نیاز مشتری را درک کند. علت مراجعه بعضی از مشتری‌ها به یک کارآفرین مهندس، صرفا نداشتن اطلاعات مهندسی است، بنابراین شما در جایگاه یک کارآفرین باید نیازهای مشتری را درک کنید.
پلان ‌کاری خود را بنویسید
شما در جایگاه یک کارآفرین به پلان کاری رسمی یا غیر رسمی نیاز دارید. اهداف شما چیست؟ چگونه به دنبال آموزش این اهداف هستید؟ همه این موارد برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار تازه حیاتی هستند.
منابع و مایحتاج کار مهندسی خود مثل تجهیزات، نیرو و خدمات را شناسایی کنید. باید تمام جوانب ایده خود مثل طراحی کارت ویزیت، راه‌های جذب سرمایه و مشکلات احتمالی را نیز بشناسید.
محدودیت‌های خود را بشناسید
برای داشتن یک کسب‌وکار موفق باید در اولین فرصت محدودیت‌های خود و ایده کاری خود را شناسایی کنید. شما باید در جایگاه یک کارآفرین قبل از هرچیز به فکر مشتری‌های پایین دست و نیازمند خدمات باشید، پس بهتر است مشکلات مشتریان را جزء مشکلات خود بدانید. بنابراین با این ایده که یک بازیکن خوب بهتر و متفاوت عمل می‌کند، به دنبال جذب مشتری‌های خاص و در دسترس باشید.
یافتن سرمایه‌گذار
شما برای راه‌اندازی ایده خود به مجموعه‌ای از منابع مالی نیاز دارید. ممکن است سرمایه کافی برای راه‌اندازی ایده خود داشته باشید، در غیر اینصورت باید برای تامین زیرساخت‌ها مثل تجهیزات پیشرفته و تهیه نرم‌افزارهای مهندسی به دنبال یک سرمایه‌گذار باشید.
پس قبل از هر کاری در گروه‌های مالی کوچک محلی عضو شوید و طرح یا ایده خود را به صورت کلی مطرح کنید. مثلا سازمان SBIC در ایالات متحده تاکنون بیش از 21 میلیارد دلار سرمایه برای راه‌اندازی کسب‌وکارهای مهندسی تامین کرده است.
هرگز آرام نگیرید
تمام تجهیزات شما چه نرم‌افزار هستند یا چه سخت‌افزار باید در بهترین شکل ممکن آماده خدمت رسانی باشند. ممکن است شما در ابتدا با کمبود سرمایه مواجه شوید، اما باید با مدیریت خود از همین سرمایه اندک به عنوان یک پل برای رسیدن به اهداف بالاتر بهره ببرید.
همیشه قبل از تولید انبوه یک قطعه یا کالا، نمونه آزمایشی را تولید و آن را از هر نظر بررسی کنید تا محصول نهایی شما کمترین عیب و ایراد را داشته باشد.
همچنین برای جلوگیری از درجا زدن، هر روز به دنبال افراد متخصص و حرفه‌ای تر بگردید تا کیفیت کالا و خدمات شما همیشه در مسیر بهبود و پیشرفت حرکت کند.
محیط کاری خود را نیز از هر نظر برای مشتریان جذاب کنید. در واقع طراحی محیط کار بیانگر ایده و افکار شما در نقش یک کارآفرین است، پس تا جایی که می‌توانید سعی کنید جذاب به نظر برسید.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/72839/چند-ایده-برای-موفقیت-در-استارت‌آپ‌های-مهندسی
بستن   چاپ