پیام خراسان
تغییر نام ایستگاه پارک ملت قطارشهری مسکوت ماند
دوشنبه 25 تير 1397 - 16:46:49
ایسنا - اجتماعی - خراسان رضوی
پیام خراسان - تصمیم گیری در خصوص تغییر نام پارک ایستگاه پارک ملت قطار شهری باز هم به جلسات آینده شورای شهر مشهد موکول شد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان قرار بود یکی از دستورکارهای امروز بیست‌وهشتمین جلسه علنی شورای شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، تغییرنام ایستگاه پارک ملت قطارشهری به دانشگاه فردوسی/ پارک ملت باشد اما با توجه به پیشنهاد شش نفر از اعضای شورای شهر در خصوص مسکوت ماندن و بررسی بیشتر این موضوع، تصمیم گیری در خصوص آن به جلسات آینده شورای شهر موکول شد.
احسان اصولی، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد در این خصوص اظهار کرد: تعدادی از اعضا درخواست کردند موضوع برای برسی بیشتر به کمیسیون برگردانده شود. بر اساس بند 60 آیین نامه داخلی شوراها حداقل یک سوم اعضا می‌توانند درخواست کنند و موضوعی از دستورکار خارج شود.
نام‌گذاری یک خیابان به نام پزشک فداکار در بیماری تب کریمه کنگو
نام‌گذاری یک مجموعه ورزشی به نام «امید و زندگی» و نام گذاری خیابان سید رضی 12 با حفظ شماره به نام دکتر امیر کیخسروی از دیگر مصوبات جلسه امروز شورای شهر بود که نام گذاری مجموعه ورزشی نظرات مخالف و موافقی را در پی داشت.
احسان اصولی در خصوص این نام‌گذاری‌ها گفت: مجموعه ورزشی واقع در تقاطع بلوار آموزگار و بلوار سید رضی است و در میلاد امام رضا افتتاح خواهد شد. «امید و زندگی» هم نام متفاوتی است هم با راهبردهای شورا و شعار ما هم سو است.
وی ادامه داد: حمید کیخسروی هم پزشکی است که در هنگام شیوع تب کریمه کنگو در مشهد با از خودگذشتگی تعدادی بیمار را ویزیت کرده و با انتقال بیماری مرحوم شده است.
مسعود ریاضی، رئیس کمیسیون توسعه و عمران توس شورای اسلامی شهر مشهد در مخالفت با نام گذاری مجموعه ورزشی به نام امید و زندگی گفت: ورزشگاه‌ها را به اسم ورزشکاران نام گذاری کنیم. از این فرصت‌ها استفاده نمی‌کنیم و بعدا مجبور می‌شویم مکان‌های دیگر را به نام ورزشکاران نام گذاری کنیم. 
فیضی: زنان ما به امید و زندگی نیاز دارند
رمضانعلی فیضی، رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد در موافقت با نام‌گذاری مجموعه ورزشی به نام امید و زندگی عنوان کرد: در حقیقت باید در نام گذاری‌ها سمت و سوی فرهنگی شورای شهر مدنظر باشد. این طور نیست که اگر معابر را به‌نام ورزشکاران نام گذاری کنیم، مراد حاصل شود. این مجموعه ورزشی عمدتا توسط توسط خانم‌ها استفاده می شود، زنان ما بیش از هر چیز امروز به امید و زندگی نیاز دارند و امید و زندگی می‌تواند از طریق آنها در جامعه ساطع شود و نسل پر امید داشته باشیم. این موضوع با فضای سیاسی کشور که تدبیر و امید است هم‌سو است. پشت این نام‌گذاری‌ها فلسفه، مطالبهه و پیشینه است.
مجتبی بهاروند، رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر مشهد در مخالفت با این نام گذاری گفت: در مشهد تابلو شهر امید و زندگی زده‌ایم اما اگر سالن‌ها به نام قهرمانان ورزشی نام گذاری شود بهتر است.
گندمی: شهر کاملا مردانه است
بتول گندمی، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات ومنابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد در واکنش به اظهارات بهاروند تصریح کرد: البته قهرمان زن و مرد ندارد. شهر کاملا مردانه است. تنها یک خیابان پروین اعتصامی و میدان مادر در مشهد داریم.
احسان اصولی در پاسخ به ریاضی و بهاروند تصریح کرد: در این مجموعه‌ ورزشی تعدادی سالن وجود دارد. قرار است هر سالن به نام قهرمانان نام گذاری خواهد شد. خانم ها هم مخاطب اصلی این مجموعه ورزشی هستند.
هادی بختیاری، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در خصوص نام‌گذاری مجموعه ورزشی امید و زندگی عنوان کرد: پیشنهاد کمیته نام گذاری این بوده که دو مجموعه ورزشی مجزا به نام‌های امید و زندگی نام‌گذاری شوند اما ترکیب امید و زندگی پیشنهاد کمیسیون فرهنگی شورا بوده است. 
وی ادامه داد: در یکی از بندهای بودجه تاکید شده که زنان از این مجموعه استفاده کنند اما تاکید شهرداری این است که صبح‌ها خانم‌ها و عصرها آقایان به ویژه در ابتدای امر از مجموعه استفاده کنند.
رمارم در واکنش به حرف‌های بختیاری گفت: اگر عصرها آقایان از مجموعه استفاده کنند پس خانم های کارمند چه می‌شوند؟
بختیاری در پاسخ به رمارم گفت: اگر استفاده شود که مشکلی ندارد.
در نهایت با وجود این مخالفت‌ها نام‌گذاری مجموعه ورزشی به نام «امید و زندگی» به تصویب رسید.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/73261/تغییر-نام-ایستگاه-پارک-ملت-قطارشهری-مسکوت-ماند
بستن   چاپ