پیام خراسان
رئیس خانه صنعت و معدن استان مطرح کرد؛
برندهای خراسانی در انتظار فرامرزی شدن
شنبه 30 تير 1397 - 14:42:34
ایسنا - اقتصادی - خراسان رضوی
پیام خراسان - رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به اهمیت برندسازی در دنیای امروز گفت: امروز مهمترین نیاز برندهای ملی در استان ما، فرامرزی و بین‌المللی شدن است.
به گزارش ایسنا-منطقه خراسان و به نقل از دبیرخانه دائمی همایش برندینگ، سید حسن حسینی اظهار کرد: بخش خصوصی استان خراسان رضوی در حوزه برندسازی قطعا تلاش کرده اما شرایط به گونه ای است که تلاش این بخش به تنهایی کافی نیست. این برندها نیازمند فرامرزی و بین المللی شدن هستند؛ البته برخی از آنها در سطح بین المللی تلاشهایی داشته اند مثل صنعت فرش ماشینی استان که امروز به چین صادرات دارد، کشوری که خود صادرکننده این نوع فرش به نقاط مختلف دنیاست.
حسینی با بیان اینکه یک پای تجارت، تولید و صنعت در دهکده بزرگ جهانی وجود روابط بین المللی مطلوب است، تصریح کرد: با توجه به تحریم‌های پیش رو که بسیار جدی است، تلاش همکاران ما در این زمینه دچار مشکل شده است، با این حال آنها در داخل کشور در حال تلاش‌اند.
وی از راه اندازی تولید بدون کارخانه به عنوان یکی از مهمترین درخواست‌های برندها در کشور نام برد و گفت: سال گذشته در زمینه برندسازی و تولید بدون کارخانه از وزیر صنعت درخواست‌هایی داشتیم، موضوعی که در دنیا اتفاق افتاده و در سطح استان هم توسط برخی از صنایع به صورت چراغ خاموش در حال انجام است، زیرا موضوع راه اندازی تولید بدون کارخانه هنوز از سوی مسئولان ابلاغ نشده است.
حسینی با اشاره به برگزاری همایش‌های برندینگ طی سالهای گذشته در راستای تشویق برندسازی در استان اظهار کرد: انجمن مدیران صنایع در این زمینه با جدیت وارد عمل شده و سایر تشکلهای این بخش هم از این موضوع حمایت می‌کنند. کسانی که در این همایش معرفی می‌شوند، تولیدکنندگان داخلی موفق در حوزه برندسازی هستند که راه موفقیت خود را برای سایر صنعتگران تعریف کرده و با گرد آمدن برندسازان و صنتگران در این همایش باب همکاری باز می‌شود.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی یکی دیگر از درخواستهای برندهای ملی و در مجموع همه صنایع را جلوگیری دولت از تصمیمات و دستورالعملهای خلق الساعه دانست و افزود: امروز با دستورالعملهای خلق الساعه هیچ ثبات اقتصادی مشاهده نمیشود تا در بخش تولید خوش بین باشیم. ما امروز بار دیگر با تحریم روبرو هستیم اما نقشه راهی نمیبینیم که شرایط پیش رو را پیش بینی کرده باشد و نشان دهد هر بخش چه کاری باید انجام دهد.
وی خاطرنشان کرد: دولت باید از اخذ تصمیمات خلق الساعه بپرهیزد به طور مثال در مساله ارز باید از ابتدا تصمیم عاقلانه ای میگرفت و به جای اختصاص ارز برای واردات کالاهای غیر ضرور مثل موبایل ارز 4200 تومانی را براساس نیازهای هر صنعت و بخش تولید به مواد اولیه مورد نیاز این واحدها اختصاص می‌داد.
حسینی اضافه کرد: امروز بسیاری از تولیدکنندگان و برندهای ملی در استان در ثبت سفارش برای دریافت ارز دچار مشکل هستند و یا کالایی را در گذشته سفارش دادند و حال با گران شدن ارز آزاد در دریافت کالای سفارشی خود به مشکل برخورده‌اند، امیدواریم راه اندازی بازار ثانویه ارز که یک نیاز مهم در این زمینه بود، مشکلات تولیدکنندگان و صاحبان برند را در واردات مواد اولیه حل کند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/74898/برندهای-خراسانی-در-انتظار-فرامرزی-شدن
بستن   چاپ