خراسان انلاين- رفيعي پور ، مدير کل دامپزشکي استان گفت: امسال 155 هزار قطعه جوجه در
مرغداري هاي بدون آنتي بيوتيک استان پرورش داده شد.
وي با بيان اينکه دوره پرورش اين مرغ حداکثر 40 روز است افزود: هر واحد پرورش مرغ بدون آنتي بيوتيک، در سال 4 دوره جوجه ريزي دارد.
رفيعي پور از افزايش تعداد واحد ها از 3 واحد به 28 واحدهاي مرغ سبز در 11 شهرستان طي سه سال در استان خبر داد و گفت: هم اکنون مرغ بدون آنتي بيوتيک هر هفته، 2 تا 3 روز توليد فقط خود استان در بازار عرضه مي شود.
مدير کل دامپزشکي استان با بيان اينکه سقف توليد مرغ سبز
در کشورهاي پيشرفته نيز 25 درصد است افزود: تلاش داريم تا در استان نيز به
اين ميزان برسيم و از 50 تن گوشت مرغ مصرفي استان در شبانه روز، 12 تن آن
مرغ بدون آنتي بيوتيک باشد.
مرغ هاي بدون آنتي بيوتيک، هيچ نوع آنتي بيوتيک و داروهاي ضد کوکسي
ديوزي دريافت نمي کنند اما مرغهاي بدون آنتي بيوتيک با شديدتر کردن
قرنطينه هاي بهداشتي، بدون تزريق داروهاي آنتي بيوتيک از اين بيماري در
امانند.
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/7541/توليد-272-تن-مرغ-بدون-آنتي-بيوتيک-در-خراسان-جنوبي