پیام خراسان
هم کلام با قهرمان 11 ساله شمشیربازی؛
از رموز موفقیت تا نداشتن سالنی برای تمرین شمشیربازی
شنبه 6 مرداد 1397 - 11:05:02 AM
ایسنا
پیام خراسان - قهرمان شمشیربازی با بیان اینکه خانواده یکی از رموز موفقیت هر فردی است، اظهار کرد: خراسان جنوبی سالنی مجهز برای تمرین شمشیربازان ندارد.
  قطعا یک موفقیت حاصل نمی‌شود مگر اینکه فرد یا افرادی در این موفقیت به فرد موفق کمک کنند.
امیرحسین اکبری، قهرمان 11 ساله شمشیربازی در خراسان جنوبی است که توانسته برای دومین سال پیاپی مدال طلای اسلحه اپه مسابقات قهرمانی شمشیربازی نونهالان کشور را از آن خود کند.
با او، پدر و مربی‌اش هم کلام شده و رموز این موفقیت را از آنان جویا شدم.

ورود به رشته‌ای ورزشی همراه با علاقه
امیرحسین اکبری، قهرمان شمشیربازی گفت: از هشت سالگی فعالیت خود را در ورزش شمشیربازی آغاز کردم.
وی که اکنون 11 سال دارد، افزود: مشوق اصلی من در این راه پدر و مادر و برادرم بودند که حمایت‌های خود را از من دریغ نکردند.
وی با بیان اینکه بسیار اتفاقی وارد این رشته شدم، اظهار کرد: در ابتدا برادر بزرگترم قصد داشت وارد این رشته شود اما علاقه‌ای نداشت و من با دیدن جلسات تمرین شمشیربازی به این ورزش علاقه مند شده و در این راه وارد شدم.
استعدادیابی درست، رمز موفقیت امیرحسین بود
محمد اکبری، پدر این قهرمان شمشیربازی نیز اظهار کرد: امیرحسین در سال 96 در مسابقات قهرمانی کشور مدال طلا را گرفت و امسال نیز مقام اول را به دست آورد.
وی با اشاره به نقش پدران و مادران در موفقیت فرزندان، افزود: اگر تشویق و پیگیری پدر و مادر نباشد فرزند نمی‌تواند راه درست را پیدا کند.
وی با بیان اینکه والدین باید به علاقه و استعداد فرزند خود توجه و سپس او را در مسیری قرار دهند، تصریح کرد: باتوجه به اینکه ورزش کردن در روحیه و اعتماد به نفس نقش بسزایی دارد، به والدین توصیه می‌کنم فرزندان خود رادر کنار یادگیری دروس به سمت یک رشته ورزشی متناسب با استعدادش سوق دهند.
اکبری با اشاره به اینکه باید به ورزش‌های انفرادی توجه بیشتری صرت گیرد، بیان کرد: به عنوان پدر تمام تلاش خود را می‌کنم که امیرحسین به بهترین مدارج برسد و روزی پرچم ایران را در سطح جهان بالا ببرد.
وی با بیان اینکه استعدادیابی درست فرزندم، باعث موفقیت او شد، تصریح کرد: وجود مربیان حرفه‌ای و کارآزموده یکی از رموز موفقیت فرزندم بود.
اکبری به مشکلات این ورزش در استان نیز اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بزرگ‌ترین مشکل استان در این ورزش، نداشتن سالنی مجهز برای تمرین شمشیربازان است.
وی با بیان اینکه قول‌های مساعدی برای در اختیار قرار دادن یک سالن ورزشی در بیرجند داده شده، اظهار کرد: یکی دیگر از ملزومات این رشته وسایل و تجهیزات آن است که هزینه‌های بسیاری دارد.
وی با گلایه از در دسترس نبودن تجهیزات و لباس‌های این رشته در استان و کشور، افزود: با توجه به مدال‌آفرینی ورزشکاران استان در ورزش‌های انفرادی، لازم است به این ورزش‌ها بیشتر توجه شود.
اکبری ادامه داد: اگر مسئولین اهمیت بیشتری به ورزش‌های انفرادی دهند، خراسان جنوبی در کشور حرفی برای گفتن خواهد داشت.

لزوم سرمایه‌گذاری از سنین پایین
وی با تاکید بر سرمایه‌گذاری بر روی ورزش‌های انفرادی، بیان کرد: ورزشکاران ورزش‌های انفرادی بیشترین مدال‌ها و مقام‌ها را کسب می کنند.
وی با اشاره به اینکه لازم است از سنین پایین در ورزش‌های انفرادی سرمایه‌گذاری روی افراد صورت گیرد، خاطرنشان کرد: شمشیربازی نیاز به توجه مسئولان برای بروزرسانی تجهیزات دارد.
سالن استانداردی برای تمرین نداریم
علی یوسفی، مربی این قهرمان نیز اظهار کرد: تیم شمیر بازی نونهالان خراسان جنوبی در بخش پسران و دختران به میزبانی استان تهران به مصاف رقبای کشوری خود رفت و موفق به کسب یک مدال طلا و سه مدال برنز شد.
وی افزود: در این دوره از رقابت‌ها در بخش پسران، امیرحسین اکبری در رده سنی نونهالان زیر 10 سال برای دومین سال پیاپی مدال طلای اسلحه اپه مسابقات قهرمانی شمشیربازی نونهالان و حسین سالار پور در رده سنی زیر 12 سال مدال برنز رقابت‌ها را از آن خود کردند .
دبیر هیئت شمشیربازی خراسان جنوبی بیان کرد: در بخش دختران نیز تیم خراسان جنوبی با شرکت شش شمشیرباز بیرجندی، در این مسابقات شرکت کرد و در پایان الناز ضابط مدال برنز زیر 10 سال و محدثه سالار پور مدال برنز زیر 14 سال مسابقات شمشیربازی قهرمانی کشور را به خود اختصاص دادند.
یوسفی با بیان اینکه هیئت شمشیربازی خراسان جنوبی در سال 85 در استان راه اندازی شد، تصریح کرد: این هیئت، افتخارات بسیاری داشته و هرسال نیز مدال‌های رنگارنگی رات برای اسیتان به ارمغان می‌آورد.
وی با بیان اینکه این هیئت در چهار رده نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در دو بخش بانوان و آقایان فعالیت می‌کند، افزود: مشکل اصلی ورزشکاران، نداشتن سالن اختصاصی و مکان مناسب برای تمرین است.
دبیر هیئت شمشیربازی خراسان جنوبی یادآور شد: در بحث مربیان تخصصی کمبودی در استان در این رشته وجود ندارد و تنها مشکل آن نداشتن سالنی مناسب برای تمکرین است که امیدواریم برطرف شود.
زهرا حمیدی


http://www.khorasan-online.ir/fa/News/78554/از-رموز-موفقیت-تا-نداشتن-سالنی-برای-تمرین-شمشیربازی
بستن   چاپ