پیام خراسان
رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی:
به دنبال توسعه مویرگی فناوری در استان هستیم
چهارشنبه 17 مرداد 1397 - 19:08:13
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: ما در سه شهرستان نیشابور، تربت حیدریه و چناران مرکز رشد وفناوری افتتاح کردیم که در حقیقت هدف با ایجاد این دفاتر به دنبال توسعه مویرگی فناوری در استان هستیم.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، باقر قنبری صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان که در محل ساختمان اصلی این پارک برگزار شد، بیان کرد: پارک علم و فناوری خراسان رضوی در دوره گذشته به دنبال شبکه‌سازی اقتصاد دانش‌ بنیان بود و امیدواریم که در دوره مدیریت جدید نیز این هدف را پیش ببریم. 
وی ادامه داد: حدود 70 درصد مدیران شرکت‌های پارک علم و فناوری سنی میان 30 تا 40 سال دارند و این مهم با همت آقای علم‌الهدایی رخ داده است. باید از افرادی که ریسک استفاده از مدیران نسل‌های پس از انقلاب را پذیرفتند تشکر کنم. 
قنبری عنوان کرد: تقویت اکوسیستم فناوری با شبکه‌سازی اقتصاد دانش ‌بنیان نیاز به اجزایی دارد و سعی داریم که در طی سالیان آینده این اجزا را در کنار یکدیگر قرار دهیم. در حقیقت اصلی‌ترین اجزا این شبکه‌سازی نهادهای دانشی استان هستند و امیدوارم که همکاری بین دانشگاه و پارک در دوره جدید مدیریتی تعمیق یابد.
وی اضافه کرد: چندی پیش نشست دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان پارک برگزار شد که بسیار اتفاق بزرگ بوده است. هدف دیگری نیز آغاز شده و آن ارتباط با بدنه دانشجویی و نهادهای دانشجویی دانشگاه فردوسی است. امیدواریم که طی اقدامات این‌چنینی فرهنگ دانش‌بنیانی را در بین دانش‌آموختگان دانشگاه بیشتر جای بیاندازیم.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی تصریح کرد: طی تلاش‌های یکساله که امیدوارم به زودی به ثمر بنشیند، به دنبال عقد یک تفاهم‌نامه جامع با دانشگاه فردوسی هستیم که اکثر معاونت‌های دانشگاه را دربر خواهد گرفت. امیدوارم که بتوانیم این دو نهاد آموزشی را به یکدگر نزدیک سازیم و سپس تلاش خود را برای نزدیکی به سایر مراکز آموزشی و پژوهشی به کار خواهیم گرفت.
قنبری گفت: تجربه‌های موفقی نیز از همکاری با نهادهای آموزشی در اختیار داریم. پیشتر با دانشگاه تربت جام همکاری داشتیم و یک مرکز رشد نیز در آن واحد آموزشی احداث کردیم. بایستی توجه کرد که در منطقه شرق کشور با توجه ویژگی‌های این منطقه مشکلات امنیتی و توسعه‌نیافتگی وجود دارد. به همین جهت ما در سه شهرستان نیشابور، تربت حیدریه و چناران مرکز رشد وفناوری افتتاح کردیم که در حقیقت هدف از این دفاتر توسعه مویرگی فناوری در استان هستیم. 
وی افزود: به دنبال این هستیم که به استان و ایران نشان دهیم که اگر به دنبال مشاهده توانایی در حیطه فناوری هستند به سراغ ما بیایند. چند ماهی است که چارچوب‌ها و تسهیلات مورد نیاز تدوین شده است. اگر می‌خواهیم چابک شویم چه چیزی بهتر از استفاده از دانش و ما به دنبال گسترش این گونه فکری هستیم. 
قنبری اظهار کرد: ارزیابی شرکت‌های ما قرار بر این است که متناسب با استاندارد‌های بین‌المللی صورت گیرد که در مراکز دیگری نیز در حال اجرا است. علاوه بر استفاده از مدیران جوان در پارک در حدود 80 درصد از کارکنان پارک علم و فناوری نیز در سنینی میان 30 تا 40 سال قرار دارند و این نشانه چابکی نیروی انسانی پارک است.
رئیس جدید پارک علم و فناوری خاطر شنان کرد: در کشور ما اغلب تیم‌سازی و تیمی عمل کردن ناموفق است. انشالله تمرین‌های عملکرد تیمی در پارک با گسترش پروژه‌های میان شرکتی ادامه خواهد یافت. خدا را شاکر هستیم که در استانی حضور داریم که دارای شبکه علمی و مرکز رشد است و تمام تلاش ما بر این است که این مراکز را تقویت کنیم. 
وی ادامه داد: هدف اصلی ما از شبکه‌سازی تولید ثروت از فناوری است و به دنبال افزایش سرمایه استان هستیم. تلاش ما بر این است که با تولید ثروت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری نیاز خود به بودجه‌های دولتی را قطع کنیم.
قنبری تصریح کرد: ما به دنبال تاسیس انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم تا به عنوان یک نهاد دولتی در تصمیم‌گیری‌ها شرکت یابد. امیدواریم که نیازما به دولت قطع شود و اتفاقا ما به آن‌ها کمک کنیم. یک ظرفیت قانونی بزرگ در پارک به نام شورای پارک وجود دارد که حتما بایستی افرادی از بخش خصوصی در آن شرکت کنند.
وی افزود: بایستی به دنبال تقویت شبکه استانی با شبکه‌های ملی باشیم. امیدواریم که بتوانیم کارها به طور مشترک با پارک‌های سطح یک به پیش ببریم که موجب افزایش قدرت ما خواهد شد.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/85510/به-دنبال-توسعه-مویرگی-فناوری-در-استان-هستیم
بستن   چاپ