پیام خراسان
هفت جهان مختلف در نمایشگاه «بیست‌ویک‌ ظن»
سه شنبه 23 مرداد 1397 - 11:38:10 AM
ایسنا
پیام خراسان- نازنین نصیری در خصوص برگزاری نمایشگاه گروهی تصویرسازی «بیست‌ویک‌ ظن» اظهار کرد: نمایشگاه فضایی بسیار درونی و تخیلی دارد؛ یعنی هرکس درون خود را آن‌طور که احساس می‌کند به تصویر کشیده است و آثاری که خود ارائه داده‌ام، به صورت سلف‌پرتره بوده، اما دیگر هنرمندان دیدگاه‌های جالب و متفاوتی داشتند و هریک باتوجه به سبک شخصی خود کارشان را ارائه داده‌اند و در واقع هفت فضا و جهان مختلف در این نمایشگاه به چشم می‌خورد.
  
وی افزود: همان‌گونه که از نام نمایشگاه پیداست، «بیست‌ویک ظن» به معنای گمان و در واقع ایده‌ای است که آدم‌ها از خود دارند. ضمن این که نمایشگاه دارای هفت هنرمند، هرکدام دارای سه فریم و جمعا 21 اثر است.

این هنرمند نقاشی پیرامون موضوع آثار ادامه داد: آثار ارائه‌شده بیشتر درمورد خودشناسی و تفکری است که انسان از خود و نیز جامعه از افراد دارد و این موضوع کلی نمایشگاه است. در واقع، می‌توان گفت آثار بین دو فریم نقاشی و تصویرسازی ارائه شده؛ برخی از هنرمندان در قالب تصویرسازی‌های ذهنی و برخی نیز در قالب نقاشی اثر خود را ارائه دادند.

نصیری در خصوص سبک و تعداد آثار خود در این نمایشگاه گفت: در کل سه اثر در نمایشگاه ارائه داده‌ام و با توجه به این که در رشته نقاشی تحصیل کرده‌ام، کاری که انجام دادم در واقع مرزی بین تصویرسازی و نقاشی است که البته طبیعتا به نقاشی نزدیک‌ترم و رنگ‌ها و فضایی که ایجاد کرده است، به فضای نقاشی‌گونه نسبت به تصویرسازی بسیار نزدیک‌تر است.

وی پیرامون دیگر فعالیت‌ها و نمایشگاه‌های برپاشده خود عنوان کرد: اولین نمایشگاه بنده در گالری آرتین با نام «بیست‌و‌‌هفت نگاه» برگزار شد که کاملا سبکی متفاوت داشت و آثار به شکل آبستره و کاملا نقاشی‌مآب‌گونه بود. همچنین دومین نمایشگاه به صورت فردی در گالری فرزاد برگزار شد که یک نمایشگاه طراحی با نام «باغ انجیر» بود. کار بعدی بنده نمایشگاهی به مناسبت تولد و به وجود آمدن گالری فرزاد با نام «این چنین که منم» و به شکل گروهی برگزار شد. آثار ارائه شده در این نمایشگاه نیز شامل سلف‌پرتره‌‌ها بود.

این هنرمند نقاشی ادامه داد: گروهی که در این نمایشگاه با آنان همراه هستم، یک گروه قدیمی است که تابه‌حال چند نمایشگاه دیگر نیز با هم به اجرا گذاشته‌اند و زمانی که از من برای این نمایشگاه دعوت به عمل آمد، از آن‌جا که از موضوع استقبال کردم، تصمیم به ارائه اثر در نمایشگاه گرفتم.

نصیری در مورد ایده و موضوع نمایشگاه تصویرسازی «بیست‌ویک ظن» خاطرنشان کرد: ایده نمایشگاه دچار تغییراتی شد و ابتدا قرار بود بنا بر موضوع جامعه و اتفاقاتی که اکنون در آن رخ می‌دهد و به صورت موضع‌گیرانه، صرفا درمورد زنان باشد. اما به این نتیجه رسیدیم که بهتر است موضوع را شخصی‌تر کنیم؛ به این صورت که اگر هر فرد نسبت به خود شناخت یابد و به خودشناسی کامل از خود برسد و این مسئله را هدف خود قرار دهد، جامعه نیز پیشرفت کرده و مسائل حل خواهد شد.

نصیری تصریح کرد: این ایده اصلی نمایشگاه بود که بعدا شاخ و برگ گرفت و به این نتیجه رسیدیم که حال پیرامون تفکر که مهم‌ترین فعل زندگی هر شخصی است، بحث کنیم و در آخر نیز به آنچه دیگران درمورد ما فکر می‌کنند و برداشتی که ما از آن دیدگاه داریم، توجه می‌کنیم که این‌ها همه بر پایه گمان است و ما تصمیم گرفتیم آثارمان را بر پایه این گمان‌ها ارائه دهیم که به صورت گروهی به آن رسیدیم.

وی پیرامون میزان استقبال از این نمایشگاه گروهی تصویرسازی گفت: خوشبحتانه از روز اول برپایی نمایشگاه استقبال هم از طرف اساتید، دوستان، مردم و مخاطبین عالی، شلوغ، دل‌گرم‌کننده و راضی‌کننده بود و امیدواریم تا روز آخر این حال‌وهوا ادامه داشته باشد. ضمن این که چند هنرمند نیزدر این نمایشگاه موفق به فروش مجموعه آثار خود شدند.

نمایشگاه گروهی تصویرسازی «بیست‌ویک ظن» از 19 مرداد آغاز شده و تا 24 مردادماه، از ساعت 17 تا 21 در نگارخانه رادین پذیرای بازدیدکنندگان است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/87466/هفت-جهان-مختلف-در-نمایشگاه-«بیست‌ویک‌-ظن»
بستن   چاپ