سرپرست اداره امور تغذیه دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد:
اجرای طرح «منوی باز غذا» برای دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد
علمي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - سرپرست اداره امور تغذیه دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: طرح منوی باز برای دانشجویان در تریاها و غذاخوریها دانشگاه فردوسی مشهد اجرا میشود که موجب تمایز در ارائه خدمات تغذیه این دانشگاه با سایر دانشگاههای کشور شده است.
دکتر امیر سالاری عنوان کرد: در طرح منوی باز دانشجو میتواند از هر نوع غذا، سالاد و دسری که تمایل دارد به مقدار دلخواه مصرف کند و در پایان ظرف خود را وزن کرده و بر اساس آن هزینه را میپردازد. فاز اول طرح منوی باز برای دانشجویان خوابگاهی اجرا میشود.
وی با تاکید بر اینکه نرخ جدید غذای دانشجویی در دانشگاههای سراسر کشور هر سال توسط صندوق رفاه دانشجویان اعلام میشود، اظهار کرد: طی چند روز گذشته نرخ غذای دانشجویی برای سه گروه کمهزینه، متوسط و پرهزینه اعلام شد که حدود 10درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
سرپرست اداره امور تغذیه دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص ارائه خدمات تغذیه به دانشجویان خارجی دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: یک بخش از طرح منوی باز به غذاهای ملل اختصاص یافته است. علاوه بر به دانشجویان خارجی اجازه دادهایم تا غذای موردعلاقه و متناسب با فرهنگ کشور خود را در آشپزخانه ما به کمک آشپزهای دانشگاه تهیه کنند.
سالاری با اشاره به ارتقاء خدمات نسبت به افزایش نرخ تغذیه دانشجویی، تصریح کرد: دانشگاه فردوسی مشهد با اجرای طرحی برای اولین بار در کشور این فرصت را به دانشجویان میدهد تا با اعتباری که به آنان اختصاص مییابد بتوانند هزینههای خود را مدیریت کنند و روزانه در اماکنی که مشخص میکنیم مانند میوهفروشیها و تریاها از آن استفاده کند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/14691/