افزایش 46 درصدی تولید گوشت مرغ در خراسان شمالی
اقتصادي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - بجنورد- ایرنا- معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در نیمه نخست امسال بیش از 6 هزار و 876 تن گوشت مرغ تولید شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال 46 درصد افزایش دارد.
علی مبارکی سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این میزان تولید در نیمه نخست پارسال 4 هزار و 712 تن بود.
وی همچنین با اشاره به تولید هزار و 438 تن تخم مرغ در این استان طی این مدت گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 130 درصد افزایش داشته است.
مبارکی سرانه مصرف گوشت مرغ به ازای هر نفر در سال را 20 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: هم اکنون خراسان شمالی 87 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 2 میلیون و 87 هزار و 930 قطعه دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی خراسان شمالی گفت: هم اکنون از تعداد کل واحدهای پرورش مرغ گوشتی در این استان 70 واحد با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار قطعه فعال است.
استان خراسان شمالی با جمعیت 863 هزار نفری در شمال شرق کشور واقع است.
7186/6042 خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشار دهنده: سید حسین قدسی
-
سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۱۷:۰۷ AM
-
۶۳ بازديد
-
ایرنا - اقتصادی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/16636/