عرضه میوههایی که هنگام برش زدن سیاه نمیشوند
اقتصادي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - Arctic Apple میوههای مختلفی را با تغییر ژنتیکی برای پیشگیری از سیاه شدن در زمان برش در سال آینده میلادی روانه بازار خواهد کرد.
نیل کارتر مدیر میوهای خاص Okanagan و طراح Arctic Apple اظهار کرد: اولین میوه این گروه سیب درختی است و با این روش جدید ضایعات این میوه کاهش خواهد یافت.
Arctic Apple در ماه نوامبر میوههای خود را در حدود 400 سوپر مارکت در ایالات متحده عرضه خواهد کرد. وی برآورد کرده که طی 12 هفته حدود 180 پوند سیب روانه بازار خواهد کرد.
کارتر گفت: طی دهههای اخیر شاهد کاهش مصرف سیب بودهایم ولی با این روش سرمایهگذاری در این زمینه افزایش خواهد یافت. البته بعد از سیب، هویج نیز با تغییر ژنتیکی روانه بازار خواهد شد.
در زمان برش مواد موجود در سیب به دلیل اکسیداسیون با مس قهوهای رنگ شده و ظاهری بدشکل ایجاد میشود و بسیاری از افراد تمایل به خوردن چنین میوهای ندارند ولی با تغییرات جدید این میوه همچنان سیب بوده ولی بدون تغییر رنگ باقی خواهد ماند.
-
سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۳:۳۸ PM
-
۱۱۴ بازديد
-
ایسنا
-
میوه
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/17905/