مصرف گردو عامل مهم کاهش ابتلا به سرطان سینه
علمي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف گردو، عامل مهم کاهش ابتلا به پوکی استخوان و سرطان سینه است.
شهلا جودت اظهارکرد: خوردن گردو به صورت روزانه و مداوم می تواند در کاهش ابتلا به سرطان سینه و تومورها موثر باشد.
وی افزود : وجود آنتی اکسیدان ها و امگا 3 سبب می شود میزان ابتلا به سرطان و پوکی استخوان در فرد مصرف کننده کاهش یابد.
وی عنوان کرد : مصرف گردو برای همه گروه های سنی به دلیل خواص زیاد آن توصیه می شود و همه افراد می توانند با تعادل در مصرف گردو به دلیل کالری بالا از مزایای آن بهره مند شوند.
-
چهارشنبه ۳ آبان ۱۳۹۶ - ۷:۵۱:۳۴ AM
-
۴۳۹ بازديد
-
ایسنا
-
شهلا جودت
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/19265/