محصولات فرآوری شده از عناب، قدمی به سوی جامعه سالمتر
علمي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی گفت: در محصولات فرآوری شده از محصول عناب از شکر یا استفاده نشده و یا استفاده از آن به حدأقل رسیده و از این جهت یک قدم به سوی جامعه سالمتر است .
ساره حسینی، عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی در گفتوگو با ایسنا منطقه خراسانجنوبی، گفت: از جمله محصولات تولیدی این گروه پژوهشی میتوان به کلوچه عناب، چیپس عناب، مربای کمکاری و فراسودمند عناب و شکلات عناب اشاره کرد .
حسینی با اشاره به این نکته که علیرغم تولید 97 درصدی محصول عناب ایران در خراسانجنوبی، فراوری خاصی بر روی محصول عناب صورت نگرفته بود، اظهار کرد: از این جهت پژوهشگران گروه پژوهش گیاهان دارویی جهاد خراسان جنوبی بر روی این محصول مطالعه کرده و سپس محصولات فراوری شده زیادی از عناب تولید کردند .
وی بیان کرد: عناب جزو شیرینکنندهها است و میتواند جایگزین مناسبی برای شکر محسوب شود، چرا که شکر باعث افزایش قند خون شده و زمینه ساز ابتلاء افراد به مشکلاتی چون قند خون بالا و بیماری دیابت میشود .
عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی با اشاره به تولید چیپس عناب، ادامه داد: سیب زمینی موقع سرخ شدن سمی به نام آکریلایید تولید میکند که به مرور زمان انسان را مبتلا به سرطان میکند .
حسینی افزود: اما از آنجایی که چیپس جزو میان وعدهها است، افراد تمایل زیادی برای خوردن آن دارند و از این جهت به سمت تولید چیپس عناب رفتیم که جذب روغن آن به نسبت چیپس سیبزمینی بسیار کمتر است .
وی یادآور شد: شکلات عناب نیز دیگر محصول تولیدی گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی است که در آن از شکر استفاده نشده و از این جهت افرادی که تمایل به استفاده از شکر ندارند میتوانند از این محصول استفاده کنند .
انتهای پیام
-
يکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۸:۳۲:۱۱ AM
-
۱۷۵ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان جنوبی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/27069/