دانه های انار سرشار از آنتی اكسیدان
علمي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - مسئول تغذیه مركز بهداشت بجنورد گفت: دانه های انار سرشار از آنتی اكسیدان است.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، شهلا جودت افزود: انارحاوی ویتامین های A,E,C ،نیاسین، اسید فولیك، پتاسیم و فیبر است .
وی ادامه داد: انار سه برابر چای سبز آنتی اكسیدان دارد و مصرف آن سبب كاهش میزان ال دی ال ( كلسترول بد ) خون، جلوگیری از لخته شدن و كاهش فشار خون می شود .
وی تصریح كرد: مصرف این میوه پرخاصیت و معجزه آسا خطر ابتلا به سرطان های سینه، پروستات و پوست را كاهش می دهد .
انتهای پیام
-
يکشنبه ۳ دي ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۴:۲۰ AM
-
۶۱ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/31132/