خودداری از مصرف پوست و گردن مرغ به دلیل تجمع هورمون
علمي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت: از مصرف پوست و گردن مرغ به دلیل تجمع هورمون خودداری کنید.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسانشمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، حسن براتی زاده اظهارکرد:هورمونی که در برخی از مرغداری ها به مرغ تزریق می شود در پوست و گردن تجمع می یابد که بهتر است این قسمت ها قبل از پخت از مرغ جدا شود .
وی با بیان اینکه گوشت مرغ یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی پروتئینی در بین مردم است، بیان کرد : از خرید مرغ های زیر 1500 گرم و بالای 1800 گرم خودداری کرده زیرا اکثر این مرغ ها مریض بوده و مصرف آن می تواند سلامت افراد بخصوص سلامت زنان را به خطر بیندازد .
وی عنوان کرد : پوست بدن مرغ باید به رنگ سفید مایل به زرد کمرنگ یا کهربایی و ماهیچه های اسکلتی مرغ به رنگ سفید مایل به صورتی و فاقد خون مردگی و تورم باشد و زیر بال مرغ بهترین محل برای تشخیص سلامت مرغ است و زیر بال مرغ نباید بوی نامطبوع بدهد .
براتی زاده با اشاره به اینکه افراد در هنگام خریداری حتما به تاریخ تولید، تاریخ بسته بندی و مدت زمان ماندگاری و مجوز بسته بندی سازمان دامپزشکی دقت داشته باشند ، افزود : مرغ تازه در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد به مدت سه روز و در دمای منفی 18 درجه سانتی گراد فریزر تا یک سال قابل نگهداری است .
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۲۰ دي ۱۳۹۶ - ۱:۲۵:۰۱ PM
-
۴۷ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/33533/