انواع مواد غذایی حاوی ویتامین ها و املاح را به غذای کودک اضافه شود
علمي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: باید انواع مواد غذایی حاوی ویتامین ها و املاح را به غذای کودک اضافه شود.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسانشمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، شهلا جودت اظهارکرد: انواع مواد غذایی حاوی ویتامین ها و املاح نظیر سبزی جعفری،شوید و گشنیز که دارای ویتامین A و C هستند به غذای شیرخوار اضافه کنید .
وی افزود: باید از انوع سبزی های زرد و نارنجی رنگ مانند کدو حلوایی و هویج که دارای ویتامین A هستند در غذای شیرخوار استفاده شود.
جودت ادامه داد:غلات و حبوبات جوانه زده دارای انرژی ،پروتئین،ویتامین و املاح هستند و می توان ابتدا گندم ،ماش یا عدس جوانه زده را تهیه و پودر کرد و آن را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد و هر بار یک قاشق مرباخوری به غذای کودک اضافه کرد.
به گفته وی از پودر انواع مغزها مانند گردو،بادام و پسته به استثنای بادام زمینی می توان برای کودکان بزرگ تر از 9 ماه استفاده کرد.
انتهای پیام
-
يکشنبه ۲۴ دي ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۹:۵۴ AM
-
۵۳ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/34926/