هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی با مصرف میوه خرمالو
علمي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف میوه خرمالو باعث هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی می شود .
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، شهلا جودت اظهارکرد: خرمالو میوه ای پرخاصیت است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خون سازی معرفی شده است .
وی افزود : پتاسیم موجود در آن اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد است، بنابراین مصرف خرمالو برای پیشگیری از عوارض و اختلالات کبدی و کلیوی توصیه میشود .
جودت ادامه داد: خرمالو همچنین به دلیل دارا بودن پکتین باعث کاهش چربی خون میشود .
وی عنوان کرد: کلسترول بد و فشار خون بالا با مصرف خرمالو به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیوم کاهش مییابد .
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۹:۲۸:۰۴ AM
-
۷۷ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/36366/