توليد گوشت مرغ در خراسان شمالي 20 درصد افزايش يافت
اقتصادي
بزرگنمايي:
خراسان انلاين- علي مبارکي با بيان اينکه در سال 94، 9 هزار و
434 تن گوشت مرغ در خراسان شمالي توليد شد اظهار کرد: اين ميزان در سال 95
به 11 هزار و 308 تن افزايش يافت.
وي از رشد 17.5 درصدي جوجه ريزي اين
استان در سال 95 به سال 94 خبر داد و گفت: در سال 94، 5 ميليون و 757 هزار و
905 قطعه جوجه ريزي در مرغ داري هاي اين استان صورت گرفت که اين ميزان در
سال 95 به 6 ميليون و 764 هزار و 30 قطعه جوجه ريزي افزايش پيدا کرد.
مبارکي افزود: همچنين در سال 95 ، 20 هزار و 860 تن گوشت قرمز در اين استان توليد شد.
استان
خراسان شمالي 85 واحد مرغداري با ظرفيت يک ميليون و 971 هزار قطعه دارد که
از اين تعداد 67 واحد مرغ داري با ظرفيت يک ميليون و 700 هزار قطعه فعال
است.
-
يکشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵:۳۳ AM
-
۴۹۹ بازديد
-
ايرنا
-
علی مبارکی
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/5355/