قارچ خوراکي دارويي شاه صدف در مشهد توليد شد
اقتصادي
بزرگنمايي:
خراسان انلاين- جهاد دانشگاهي خراسان رضوي به نقل از جواد جانپور گزارش داد:
فرايند اجرايي توليد قارچ خوراکي دارويي ارينجي از تابستان پارسال با
اختصاص بودجه و حمايت جهاد دانشگاهي اين استان آغاز و خرداد امسال توليد آن
در مقياس صنعتي بهرهبرداري شد.
وي پيشبيني کرد به زودي در هر ماه يک
تن قارچ خوراکي دارويي در اين مرکز توليد و به بازار عرضه شود و مهمترين
مزيت قارچ خوراکي دارويي ارينجي را نسبت به قارچهاي دکمه اي افزايش
ماندگاري و خواص دارويي آن برشمرد.
عضو هيات علمي گروه پژوهشي زيست
فناوري قارچهاي صنعتي سازمان جهاد دانشگاهي خراسان رضوي ادامه داد: قارچ
ارينجي با مقدار قابل توجه کربوهيدراتهاي غيرذخيرهاي (فيبردار)، ويتامينها
و مواد معدني همراه با مقدار کالري کم، ميز ناچيز قند و فقدان نشاسته
مناسب يک رژيم غذايي سالم است.
وي گفت: اين قارچ خوراکي دارويي ارينجي
همچنين مقوم سيستم ايمني، بهبوددهنده سلامت استخوان و دستگاه گوارش، داراي
خواص ضد سرطاني، ضدويروسي و نيز کاهنده چربي است. قارچ ارينجي حاوي هشت نوع
استرول مختلف است که در فيزيولوژي و سوخت و ساز بدن نقش مهمي ايفا مي کند.
او
افزود: بخاطر آهن موجود در قارچ ارينجي هموگلوبين خون افزايش يافته و مصرف
اين قارچ براي افراد مبتلا به کم خوني نيز بسيار مناسب است.
-
يکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۹:۰۹:۲۲ AM
-
۹۳۲ بازديد
-
ايرنا
-
قارچ خوراکی
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/5660/