تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی 2 درصد افزایش یافت
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - حسن جعفری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی این مدت 64 هزار تن گوشت قرمز در استان خراسان رضوی تولید شده است که این استان از این حیث رتبه نخست تولید این محصول در کشور را دارد.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت با 3.5 درصد رشد نسبت به پارسال معادل 893 هزار تن شیر در استان خراسان رضوی تولید شد که رتبه سوم کشور در این زمینه است.
رییس جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: همچنین امسال 127 هزار تن گوشت مرغ و 102 هزار تن تخم مرغ در استان تولید شده است که به ترتیب خراسان رضوی رتبه پنجم و چهارم تولید را در این 2 بخش کسب کرده است.
جعفری افزود: خوشبختانه استان خراسان رضوی در زمینه تولید مواد پروتئینی جزء استانهای مهم و قطب محسوب میشود و به این ترتیب بخشی از نیاز سایر استانها به این مواد را تامین میکند.
هم اکنون خراسان رضوی دارای هفت میلیون و 800 هزار راس دام سبک، 341 هزار راس دام سنگین و 10 هزار و 502 نفر شتر است.
استان 6 میلیون و 400 هزار نفری خراسان رضوی دارای هزار و 400 واحد تولیدکننده مرغ گوشتی با ظرفیت تولید هر دوره 26 میلیون قطعه است و روزانه 420 تن گوشت مرغ در خراسان رضوی مصرف میشود.
برچسبها وزارت جهاد کشاورزی مشهد گوشت قرمز دام و طیور
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/326187/