نظارت بهداشتی دامپزشکی کاشمر بر تولید 43 هزار کیلو گوشت قرمز در نوروز
پنجشنبه 9 فروردين 1403 - 15:40:47
|
|
پیام خراسان - ایسنا/خراسان رضوی رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر از نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید بیش از 43 هزار کیلوگرم گوشت سالم و بهداشتی قرمز و 700 تن گوشت مرغ کشتار روز در طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ایام نوروز خبر داد. سعید خانزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، کارشناسان و بازرسان بهداشتی این مجموعه بر تولید و استحصال بیش از 43 هزار کیلوگرم گوشت سالم و بهداشتی قرمز و 700 تن گوشت مرغ کشتار روز نظارت بهداشتی داشتهاند. وی خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ابتدای ماه مبارک رمضان که آغاز شده، بیش از 140 بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی تاکنون صورت گرفته است. خانزاده اظهار کرد: در این بازدیدهای بهداشتی از 19 اسفندماه سال 1402 تاکنون بالغبر 200 کیلوگرم فرآورده خام دامی توسط کارشناسان این شبکه ضبط شد که برابر دستورالعملهای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور معدومسازی و از چرخه مصرف انسانی حذف گردید. به گفته وی در این بازه زمانی بیش از 43 هزار کیلو گوشت قرمز و بیش از 700 تن گوشت مرغ کشتار روز در کشتارگاههای دام و طیور این شهرستان تحت نظارتهای شرعی و بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان تولید و وارد بازار مصرف شد. وی با بیان اینکه نظارتها توسط 4 ناظر بهداشتی ثابت و 2 ناظر شرعی در کشتارگاه انجام شده است، از فعالیت یک اکیپ ثابت و 3 اکیپ سیار خبر داد و گفت: طی این مدت توسط ناظران بهداشتی 140 بازدید انجام شده است. رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر تأکید کرد: همشهریان گرامی هنگام خرید مواد پروتئینی به تاریخ تولید و انقضای فرآورده توجه داشته باشند و فرآوردههای خود را فقط از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی تولید میشوند خریداری نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف آن را به شبکه دامپزشکی کاشمر گزارش کنند. انتهای پیام
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/656751/نظارت-بهداشتی-دامپزشکی-کاشمر-بر-تولید-43-هزار-کیلو-گوشت-قرمز-در-نوروز
|